Bioharmonie Ryža Arborio BIO 3000 g

1 hodnocení

Jej názov pochádza od talianskeho mesta Arborio v údolí rieky Pádu, kde sa hojne pestuje.

Bio
Vegan
Bez lepku
Bez přidaného cukru
Bez éček
Bez palmového oleje
17,10 € vč. DPH
5,70 € / kg
1 ks
< 5 ks na sklade
Zákaznícka linka a pomoc s nákupom
0948 787 282 (Po-Pia 8:00 - 16:30)
Doprava a platba
Doprava od 2,99 € (Zásielkovňa)
Může u vás být 8. Marca
Zásielkovňa (Platba kartou on-line) 2,99 €
Zásielkovňa (Platba vopred) 2,99 €
Zásielkovňa (dobierka) 3,98 €
Kuriér IN-Time (Platba kartou on-line) 4,99 €
Kuriér IN-Time (Platba vopred) 4,99 €
Kuriér IN-Time (dobierka) 5,98 €
Slovenská pošta Kuriér na adresu (Platba kartou on-line) 3,99 €
Slovenská pošta Kuriér na adresu (Platba vopred) 3,99 €
Slovenská pošta Kuriér na adresu (dobierka) 4,98 €
Až 10% slevy pro registrované
Dárky a vzorky k nákupu zdarma
Přes 20 výdejních míst po celé ČR
ECO zabalení vašich zásilek

Bioharmonie Ryža Arborio BIO 3000 g

Jej názov pochádza od talianskeho mesta Arborio v údolí rieky Pádu, kde sa hojne pestuje. Má typický guľatý tvar. Pri varení vstrebáva veľké množstvo vody a výborne absorbuje chute ostatných ingrediencií. Po uvarení má veľmi lepivú konzistenciu, na povrchu je mäkká a vláčna vnútri zostáva príjemne pevná (al dente).
Predstavuje základnú surovinu, z ktorej Taliani pripravujú svoje povestné Risotto. Varí sa špeciálnym spôsobom, kedy sa voda či vývar k ryže vopred opražené na masle postupne prilieva a vstrebáva. Tak sa dosiahne správnej štruktúry pokrmu. Na varenie sa tiež používa biele víno, ktoré výslednému pokrmu dodá tú správnu chuť.

Zloženie: ryža Arborio *, * z ekologického poľnohospodárstva

Alergény: Výrobok môže obsahovať stopy sezamu. Obsah gluténu max. 20 mg / kg.

Skladovanie: Skladujte pri teplote do 25 ° C a relatívnej vlhkosti do 75%

Základná príprava ryža Arborio

Pred použitím sa ryža neprepiera, ako sme zvyknutí. Najprv ju necháme asi 5 minút osmažiť s cibuľkou na masle alebo olivovom oleji vo väčšom hrnci. Počas vyprážania niekoľkokrát dôkladne premiešavame. Ryžu zalejeme trochou vopred pripraveného vývaru alebo bielym vínom a necháme tekutinu vsiaknuť. Vývar, poprípadne víno, sa opakovane dolieva po častiach tak, aby sa vždy takmer všetka tekutina absorbovala či odparila. Akonáhle ryža tekutinu vsiakne, prilejeme ďalšiu časť. Počas varenia ryžu dôkladne premiešavame. Celková doba varenia je asi 20 minút. Správne uvarená ryža je tzv. "Al dente".

Průměrné hodnocení
5
hodnotilo 1 uživatelů
5
4
3
2
1

Uživateľské recenzie

Průměrné hodnocení
5
hodnotilo 1 uživatelů
5
4
3
2
1
15.12.2018

Načítání produktů
© 2014–2021 GRIZLY.cz - všetky práva vyhradené
Vytvorilo FEO

Som tu nový/á

ZÍSKATE VÝHODY

Až 10% zľavy na každý nákup
Čím viac nakúpite, tým väčšiu zľavu na všetky nákupy dostanete.
Darčeky k narodeninám
Každý rok Vás potešia narodeninové zľavy alebo poukazy na chutné prekvapenie.
Väčšie nákupy e-stravnými lístkami
Nazbierate si ľubovoľný počet bodov na účet a zaplatíte nimi aj väčšie nákupy.
Prehľad o akciách a súťažiach
Už vám neutečú špeciálne akcie a navyše získate zdravú inšpiráciu do e-mailu.
Oslovenie

Vaše osobní údaje zpracováváme s cílem přizpůsobit naše poskytované služby Vašim individuálním potřebám. Využíváme primárně elektronické marketingové kanály, kde data analyzujeme a vyhodnocujeme relevantní výsledky. Údaje předáváme k analýze i třetím stranám ( např.: IBM, Stormware, Acomware, Seznam, Google, Netstep). Jedná se o marketingové a analytické agentury. Osobní údaje můžeme zpracovávat po dobu 36 měsíců od jejich udělení. Souhlas je dobrovolný a máte právo na opravu a výmaz osobních údajů, stejně tak i kontrolu těchto údajů naší společností.

Všeobecné podmínky

Kliknutím na "Vytvoriť účet" súhlasíte s Obchodnými podmienkami a se Spracovaním osobných údajov.
Chránené službou reCaptcha od Google | Ochrana súkromia | Zmluvné podmienky