15% ZĽAVA na kategoriu Zdravého maškrtenia | zľavový kód: MASKRTENIE15
Keď umelci nemajú čo jesť, tak pečú s GRIZLY sweets
Celý postup prípravy:
- Do väčšej misy vsypte obsah sáčku.
- Pridáme vajcia, olej a mlieko a dôkladne premiešajte.
- Vlejte do vopred pripravenej vymastenej a vysypanej kruhovej formy s priemerom 20 cm a pečte na 160 ° C cca 50 minút.
- Potom ešte teplé pocukrujte.
Doba prípravy: 5 minút, Pečenie: 50 minút.
Na prípravu Makovníka ešte potrebujete tieto tekuté ingrediencie:
- 2 vajcia
- 80 ml oleja
- 350 ml mlieka
GRIZLY Tip: Makovník chutí skvele s citrónovou polevou. Tú pripravíte tak, že zmiešate 2 lyžice horúcej vody, 2 lyžice citrónovej šťavy a postupne prisypeme 200 g cukru múčka a vymiešame do hladkej polevy.
Darina de Oliveira Costa je tvorcom celej rady GRIZLY Sweets a zároveň je jej tvárou. Darina je cukrárka, ktorá nedá dopustiť na poctivosť a kvalitu svojich výrobkov a rada pridáva do tradičných receptov vlastné inovácie.