Mixit Lyofilizované jahody 50 g

Lyofilizácia je proces sušenia ovocie mrazom. Ovocie je najskôr prudko zmrazené a následne sušené pri nižšom tlaku, kde sa voda z ovocia mení na paru a ovocie si tak zachováva svoju prirodzenú štruktúru, farbu, vôňu a predovšetkým nutričnú hodnotu vrátane všetkých vitamínov a minerálov obsiahnutých v čerstvom ovocí. Proste všetko, čo je v čerstvom ovocí nájdete aj v lyofilizovanom.

Vegan
Bez lepku
Bez přidaného cukru
Bez éček
Výrobca: Mixit
Pôvodná cena 5,20 €
Vaša cena s DPH 4,70 €
0 ks
Na sklade
Může u vás být 29. Septembra
Doprava od 2,99 € (Zásielkovňa)
Zásielkovňa (Platba kartou on-line) 2,99 €
Zásielkovňa (Platba vopred) 2,99 €
Zásielkovňa (dobierka) 3,98 €
Kuriér IN-Time (Platba kartou on-line) 4,99 €
Kuriér IN-Time (Platba vopred) 4,99 €
Kuriér IN-Time (dobierka) 5,98 €
Slovenská pošta Kuriér na adresu (Platba kartou on-line) 3,99 €
Slovenská pošta Kuriér na adresu (Platba vopred) 3,99 €
Slovenská pošta Kuriér na adresu (dobierka) 4,98 €

Mixit Lyofilizované jahody - Chrumkavé ovocia 50 g

Zloženie: Lyofilizovanej jahody

Minimálna trvanlivosť: 180 dní

Krajina pôvodu: česká republika česká republika


Čo je lyofilizované ovocie?

Lyofilizácia je proces sušenia ovocie mrazom. Ovocie je najskôr prudko zmrazené a následne sušené pri nižšom tlaku, kde sa voda z ovocie mení na paru a ovocia si tak zachováva svoju prirodzenú štruktúru, farbu, vôňu a predovšetkým nutričnú hodnotu vrátane všetkých vitamínov a minerálov obsiahnutých v čerstvom ovocí. Proste všetko, čo je v čerstvom ovocí nájdete aj v lyofilizovanom.

Výhody lyofilizovaného ovocia:

  • zachovanie chuťí
  • zachovanie vône
  • zachovanie prírodnej prirodzenej farby
  • zachovanie štruktúry
  • zachovanie nutričných hodnôt a vitamínov
  • zachovanie živín a minerálov
  • zachovanie energetickej hodnoty
  • neplatíte hmotnosť vody
  • 90% zníženie hmotnosti pri 100% zachovaní objemu
  • dlhá trvanlivosť pri správnom skladovaní

Proces lyofilizácia:

  1. predčistenie a kontrola kvality
  2. rýchle zmrazenie pri teplote, ktorá zodpovedá presnému kritickému bodu - pri tomto procese nedochádza k vytvoreniu ľadových kryštálov, ktoré porušujú bunkovej steny ovocie, čím ničí nutričný obsah, štruktúru, chuť, vôňu a farbu.
  3. prvé pomalé sušenie vo vákuu - odstráni 95% vody a okrem iného dochádza ik odstráneniu kyseliny octovej a alkoholu, ak sú v čerstvom ovocí obsiahnuté.
  4. druhé sušenie - postupné zvyšovanie teploty a znižovanie vákua.
  5. výsledkom je krehký, vysušený produkt s vlastnosťami čerstvého ovocia.
Nutričné ​​hodnoty / 100 g
Energetická hodnota: 1200.0 kJ
tuky: 3.7 g
z toho nasýtených: 0.3 g
sacharidy: 51.0 g
z toho cukry: 51.0 g
vláknina: 15.0 g
bielkoviny: 8.0 g
soľ: 0.0 g

Uživateľské recenzie

K tomuto produktu neboli pridané žiadne recenzie

© 2014–2020 GRIZLY.cz - všetky práva vyhradené
Vytvorilo FEO