Adveni Bezlepkový chlieb Talian s amarantom, 500 g
Bezlepkový chlieb Talian s amarantom je ďalšou variantou chutného bezlepkového chleba.
Balenie
Bezlepkový chlieb Talian s amarantom je ďalšou variantou chutného bezlepkového chleba.
| Výživové údaje na 100 g | |
|---|---|
| Energetická hodnota: | 1 668 kJ / 399 kcal |
| tuky: | 7,9 g |
| z toho nasýtené mastné kyseliny: | 0,31 g |
| sacharidy: | 76 g |
| z toho cukry: | 3,1 g |
| vláknina: | 15 g |
| bielkoviny: | 4,9 g |
| soľ: | 1,7 g |
Podobné produkty
Popis
Adven Bezlepkový chlieb Talian s amarantom 500 g
Návod na prípravu v domácej pekárni:
Pred otvorením sáčok pretrepte, aby sa dobre premiešal. Do miešacej nádoby prilejte 370 ml vlažnej vody. Prisypte obsah balenia. Uprostred zmesi vytvorte jamku, do ktorej pridajte 5 g sušeného alebo 21 g čerstvého droždia. Pečte na bezlepkový program, prípadne na iný krátky program 2 až 3 hodiny.
Návod na prípravu v klasickej rúre:
Pred otvorením sáčok pretrepte, aby sa jeho obsah dobre premiešal. Do ešte suchej zmesi pridajte droždie. Dôkladne premiešajte. 370 ml vlažnej vody nalejte do vhodnej nádoby a vmiešajte ručne alebo hnetačom na malú rýchlosť zmes s droždím. Hnetie do hladka na strednú rýchlosť 10 minút. Nechajte vykysnúť v rúre predhriatej na 35-40 ° C počas 20 minút. Potom cesto znova premiešajte pri malých otáčkach a následne vytvarujte bochník do formy. Nechajte kysnúť ďalších 60 minút. Pečte v predhriatej rúre pri 200 ° C cca hodinu.
Zloženie: kukuričný škrob, zemiakový škrob, amarantová múka (15%), tapiokový modifikovaný škrob, cibuľa sušená, dextróza, kúsky paradajok sušené, guarová guma (zahusťovadlo), jedlá soľ, slnečnicový lecitín (emulgátor), bazalka sušená, kyselina askorbová (látka zlepšujúce múku), kyselina citrónová (regulátor kyslosti)
Zloženie
| Výživové údaje na 100 g | |
|---|---|
| Energetická hodnota: | 1 668 kJ / 399 kcal |
| tuky: | 7,9 g |
| z toho nasýtené mastné kyseliny: | 0,31 g |
| sacharidy: | 76 g |
| z toho cukry: | 3,1 g |
| vláknina: | 15 g |
| bielkoviny: | 4,9 g |
| soľ: | 1,7 g |
