Dočasne nedostupné
Prirodzene fermentovaná koreniaca pasta z jačmeňa a cíceru. Pasta je vyrobená ručne podľa tradičných receptúr z lokálnych bio surovín. Použite na prípravu polievok, šalátov alebo marinád.
Podobné produkty
Popis
Beavia Miso jačmeň a cícer BIO 230 g
Prirodzene fermentovaná koreniaca pasta z jačmeňa a cíceru. Pasta je vyrobená ručne podľa tradičných receptúr z lokálnych BIO surovín. Použite túto lahodnú pastu na prípravu polievok, šalátov alebo marinád.
Miso je tradičná japonská koreniaca pasta, univerzálne dochucovadlo a polievkový základ. Beavia miso sa vyrába fermentáciou bio surovín jačmeňa a cíceru za prítomnosti ušľahtilej plesne (dojčia). Radí sa do kategórie svetlé miso (shiro miso) a obsahuje kúsky cíceru. V chuti je jemnejšia a sladšia ako tmavšia misa. Všeobecne platí, že čím je miso tmavšie, tým dlhšie fermentovalo a tým intenzívnejšia je jeho chuť.
Zloženie: Lúpaný jačmeň * 55%, cícer * 37%, jedlá soľ.
*=BIO
Môže obsahovať stopy sóje a horčice.
Zloženie
Výživové údaje na 100 g | |
---|---|
Energetická hodnota: | 683 kJ / 162 kcal |
Tuky: | 1,42 g |
z toho nasycené mastné kyseliny: | 0,42 g |
Sacharidy: | 29 g |
z toho cukry: | 0,69 g |
Bílkoviny: | 6,3 g |
Sůl: | 7,9 g |