
Veľkonočný trhanec
Pripravte si na Škaredú stredu tradičný veľkonočný trhanec. V tento deň by sa mali podávať jedlá chutné, ale nie príliš pohľadné,…
Zákaznická linka
0948 787 282S Premium získate:
Darčeky
iba pre registrovaných
Výhodnejšie ceny
na vybrané produkty
Doprava zadarmo
už od 39 €
Jačmennú múku možno použiť na varenie a pečenie vo forme prímesi (cca 20%) do bežnej múky na zľahčenie a cesta, do knedlíkov, závariek, omáčok, pudingov a krémov.
Slovenská pošta - Výdajné miesto | 2,49 € |
---|---|
Zásielkovňa | 2,89 € |
SPS Parcelshop | 2,89 € |
Slovenská pošta - Kuriér na adresu | 3,69 € |
Slovenská pošta - Kuriér na adresu | 2,99 € |
Zásielkovňa - doručenie na adresu | 3,69 € |
Doručenie kuriérom SPS | 3,69 € |
Individuálna doprava | 49,99 € |
Dobierka | 0.99 - 1,99 € |
Jačmennú múku možno použiť na varenie a pečenie vo forme prímesi (cca 20%) do bežnej múky na zľahčenie a cesta, do knedlíkov, závariek, omáčok, pudingov a krémov. Zvyšuje vláčnosť ciest.
Zloženie: celozrnná múka jačmenná BIO
Alergény: Výrobok obsahuje lepok.
Skladovanie: Skladujte pri teplote do 25 ° C a relatívnej vlhkosti vzduchu do 75%
Výživové údaje na 100 g: kJ1580 / kcal 374; tuky 2,1g; z toho nasýtené mastné kyseliny 0,3g; sacharidy 73g; z toho cukry 0,8g; bielkoviny 10g; vláknina 10g; soľ <0,01g
Bylinkové krekry s Cottage syrom
Ingrediencie: 2 hrnčeky Celozrnné jačmennej múky BIOHARMONIE, 3 lyžičky kypriaceho prášku, 1 lyžička soli, 1 lyžička sušených byliniek (oregano, tymian, bazalka, rozmarín), 1 hrnček syra cottage, 3 lyžice mlieka, 1/3 hrnčeka rastlinného oleja, vaječný žĺtok na potieranie pri pečení.
V stredne veľkej mise zmiešajte jačmennú múku, kypriaci prášok, soľ a bylinky. V inej mise rozmiešajte spoločne syr s mliekom a olejom. Potom zmiešajte obe zmesi dohromady. Na pomúčenej doske vypracujte rukami hladké pevné cesto. Z cesta vyvaľkajte tenký plát a preneste na plech s papierom na pečenie, nožom alebo radielkom rozkrájajte na sušienky a čiastočne ich od seba oddeľte, aby sa počas pečenia nespiekla dohromady. Každú sušienky potrite rozšľahaným žĺtkom a prípadne ešte zľahka posypte bylinkami alebo petržlenovou vňaťou, prípadne sezamovými semienkami.
Pečte asi 30 min pri teplote 200 ° C až kým nezískajú hnedastú farbu.
zdravá výživa
ještě nevím, nepekla jsem zatím
Pripravte si na Škaredú stredu tradičný veľkonočný trhanec. V tento deň by sa mali podávať jedlá chutné, ale nie príliš pohľadné,…
U vybraných TOP produktov
Už od 39 €
Garancia 100% spokojnosti
U vybraných TOP produktov
Už od 39 €
Garancia 100% spokojnosti