Fabio Tekvicový olej za studena lisovaný v spreji, 250 ml
Tekvicový olej má výraznú farbu a chuť, ktorá vynikne na zeleninových šalátoch, v dresingoch alebo nátierkach.
Balenie
Tekvicový olej má výraznú farbu a chuť, ktorá vynikne na zeleninových šalátoch, v dresingoch alebo nátierkach.
| Výživové údaje na 100 ml | |
|---|---|
| Energetická hodnota: | 3 400 kJ / 830 kcal | 
| Tuky: | 92 g | 
| z toho nasýtené mastné kyseliny: | 16 g | 
| Sacharidy: | 0 g | 
| z toho cukry: | 0 g | 
| Bielkoviny: | 0 g | 
| Soľ: | 0 g | 
Podobné produkty
Popis
Fabio Tekvicový olej za studena lisovaný v spreji 250 ml
Tekvicový olej lisovaný za studena si zachováva charakteristickú chuť tekvicových semienok a množstvo prospešných látok. Dávkovanie pomocou spreja, prúdu alebo kvapky vám veľmi uľahčí varenie a umožní kontrolovať príjem tuku.
Servírované jedlo ozdobte prúžkami oleja - dodá mu to nielen "šmrnc", ale aj množstvo prospešných látok. Pokvapkajte ním zeleninový šalát, tento aromatický olej ozvláštni aj veľmi jednoduché kombinácie a je skvelý napríklad na carpaccio z bielej reďkovky. Pridajte tento olej do nátierok alebo dresingov, aby ste im dodali jemnú orechovú príchuť.
Zloženie: 100% tekvicový olej (lisovaný za studena).
Upozornenie: Chráňte pred teplom, horúcimi povrchmi, iskrami, otvoreným ohňom a inými zdrojmi vznietenia. Zákaz fajčenia. Neprepichujte a nepáľte ani po použití. Chráňte pred slnečným žiarením. Nevystavujte teplotám vyšším ako 50 °C/122 °F. Uchovávajte mimo dosahu detí.
Zloženie
| Výživové údaje na 100 ml | |
|---|---|
| Energetická hodnota: | 3 400 kJ / 830 kcal | 
| Tuky: | 92 g | 
| z toho nasýtené mastné kyseliny: | 16 g | 
| Sacharidy: | 0 g | 
| z toho cukry: | 0 g | 
| Bielkoviny: | 0 g | 
| Soľ: | 0 g | 
 
                         
                         
                         
                     
 
                                     
 
                                     
 
                                     
 
                                     
 
                                     
 
                                     
 
                                     
 
                                     
 
                                     
 
                                     
 
                                     
 
                                     
    