GRIZLY Arašidy v horkej čokoláde, 500 g
Skvelá kombinácia chrumkavých arašidov a horkej čokolády vás zaručene poteší.
Balenie
Skvelá kombinácia chrumkavých arašidov a horkej čokolády vás zaručene poteší.
| Výživové údaje na 100 g | |
|---|---|
| Energetická hodnota: | 2 146 kJ / 514 kcal | 
| Tuky: | 29 g | 
| z toho nasýtené mastné kyseliny: | 8,2 g | 
| Sacharidy: | 50 g | 
| z toho cukry: | 46 g | 
| Vláknina: | 4,5 g | 
| Bielkoviny: | 11 g | 
| Soľ: | <0,01 g | 
Podobné produkty
Popis
GRIZLY Arašidy v horkej čokoláde 500 g
Lúpané pražené arašidy obalené v horkej čokoláde sú výborné a tak akurát sladké. Nasypte si ich do jogurtu, na rannú kašu alebo keď dostanete chuť na niečo dobré. Arašidy, známe tiež ako arašidy, radíme k orechom, hoci sa jedná o strukovinu. Majú vysoký obsah bielkoviny, ďalej v nich nájdete vlákninu a tuky.
- Administratívne zaradenie: Čokoládové cukrovinky
 - Zloženie: Arašidy lúpané pražené 36 %, horká čokoláda 31 % (cukor, kakaová hmota, kakaové maslo, rastlinné tuky [palmový olej, olej z maslovníka], mliečny tuk, emulgátory: E 322 lecitíny a E 476 polyglycerylpolyricové mlieko), cukor, maltodextrín, kakaový prášok so zníženým obsahom tuku, leštiaca zmes (tapiokový škrob, cukor, leštiaca látka: E 904 šelak). Obsah kakaovej sušiny v horkej čokoláde najmenej 38 %. Vedľa kakaového masla obsahuje čokoláda rastlinné tuky.
 - Môže obsahovať stopy lepku, sóje, škrupinových plodov a sezamu.
 - Skladovanie: Skladujte v suchu, chráňte pred teplom.
 - Balenie: Znovuuzatvárateľný PP obal alebo vákuované v PP obale (počas prepravy môže dôjsť k rozvákuovaniu, ktoré neovplyvní kvalitu).
 
Zloženie
| Výživové údaje na 100 g | |
|---|---|
| Energetická hodnota: | 2 146 kJ / 514 kcal | 
| Tuky: | 29 g | 
| z toho nasýtené mastné kyseliny: | 8,2 g | 
| Sacharidy: | 50 g | 
| z toho cukry: | 46 g | 
| Vláknina: | 4,5 g | 
| Bielkoviny: | 11 g | 
| Soľ: | <0,01 g | 
                    
 
                                    
 
                                    
 
                                    
 
                                    
 
                                    
 
                                    
 
                                    
 
                                    
 
                                    
 
                                    
 
                                    
 
                                    
    