Skladom
29. 5. Môže byť u vás
Dočasne nedostupné
Doprava od 1,99 €
Lyofilizácia je proces sušenia ovocie mrazom. Ovocie je najskôr prudko zmrazené a následne sušené pri nižšom tlaku, kde sa voda z ovocia mení na paru a ovocie si tak zachováva svoju prirodzenú štruktúru, farbu, vôňu a predovšetkým nutričnú hodnotu vrátane všetkých vitamínov a minerálov obsiahnutých v čerstvom ovocí.
Podobné produkty
GRIZLY Lyofilizované čierne ríbezle v bielej čokoláde 250 g Pridať do obľúbených
GRIZLY Lyofilizované jahody v mliečnej čokoláde 250 g Pridať do obľúbených
Popis
GRIZLY Červené ríbezle lyofilizované 50 g
Sušené bobule červených ríbezlí sú balené do PP obalu a sú zavakuovány, tak aby bol produkt uchovaný chrumkavý a pekne sladko-kyselýl
Lyofilizácia je proces sušenia ovocie mrazom. Ovocie je najskôr prudko zmrazené a následne sušené pri nižšom tlaku, kde sa voda z ovocia mení na paru a ovocie si tak zachováva svoju prirodzenú štruktúru, farbu, vôňu ako v čerstvom ovocí. Proste všetko, čo je v čerstvom ovocí nájdete aj v lyofilizovanom.
Zloženie
Nutričné hodnoty v 100 g | |
---|---|
Energetická hodnota: | 880 kJ / 210 kcal |
tuky: | 1,27 g |
z toho nasýtených: | 0,25 g |
sacharidy: | 30 g |
z toho cukry: | 30 g |
vláknina: | 22,2 g |
bielkoviny: | 7,2 g |
soľ: | <0,025 g |