GRIZLY Jahody lyofilizované prach a zlomky, 50 g
GRIZLY mrazom sušené jahody sú lahôdkou. Tieto v podobe jahodového prachu sa skvele hodia do kaší, smoothie či na pečenie.
Balenie
GRIZLY mrazom sušené jahody sú lahôdkou. Tieto v podobe jahodového prachu sa skvele hodia do kaší, smoothie či na pečenie.
| Výživové údaje na 100 g | |
|---|---|
| Energetická hodnota: | 1 359kJ / 323kcal | 
| Tuky: | 1 g | 
| z toho nasýtené mastné kyseliny: | 0,1 g | 
| Sacharidy: | 61 g | 
| z toho cukry: | 44 g | 
| Vláknina: | 16 g | 
| Bielkoviny: | 5,8 g | 
| Soľ: | <0,01 g | 
Podobné produkty
Popis
GRIZLY Jahody lyofilizované prach a zlomky 50 g
Vlastnosti a výhody : Vďaka šetrnému sušeniu mrazom majú GRIZLY lyofilizované jahody zachované všetky vitamíny a živiny ako jahody čerstvé. Tieto sú rozdrvené na jemný prášok a malé kúsočky av kuchyni je pre nich bohaté využitie.
Lyofilizácia je sušenie hlbokým mrazením za veľmi nízkeho tlaku. Lyofilizované ovocie si v maximálnej miere zachová svoju pôvodnú textúru, vôňu a všetky minerálne látky a vitamíny, ktoré sú v ovocí obsiahnuté.
Použitie: Prach a zlomky z jahôd sušených mrazom sa hodí na pečenie, do jogurtov, kaší, smoothie aj do proteínov. Skvele sa hodí na zafarbenie korpusov alebo krémov do nich.
- Administratívne zaradenie: Lyofilizované ovocie
 - Zloženie: Lyofilizované jahody 100%
 - Krajina pôvodu: Poľsko
 - Skladovanie: Skladujte na tmavom, chladnom a suchom mieste. Vrecko vždy starostlivo uzavrite.
 - Balenie: Znovuzatvárateľný potravinársky plastový sáčok.
 
Zloženie
| Výživové údaje na 100 g | |
|---|---|
| Energetická hodnota: | 1 359kJ / 323kcal | 
| Tuky: | 1 g | 
| z toho nasýtené mastné kyseliny: | 0,1 g | 
| Sacharidy: | 61 g | 
| z toho cukry: | 44 g | 
| Vláknina: | 16 g | 
| Bielkoviny: | 5,8 g | 
| Soľ: | <0,01 g | 
                    
 
                                    
 
                                    
 
                                    
 
                                    
 
                                    
 
                                    
 
                                    
 
                                    
 
                                    
 
                                    
 
                                    
 
                                    
    