Balenie
Skladom
3. 7. Môže byť u vás
Dočasne nedostupné
Doprava od 1,99 €
Makadamové orechy si vás okamžite získajú! Krásne chrumkajú a ich už lahodnú maslovú chuť ešte vylepšuje praženie a štipka soli.
Podobné produkty
Popis
GRIZLY Makadamové orechy pražené solené 500 g
Niet pochýb o tom, že makadamy sú kráľmi orechovej ríše. Makadamy vynikajú vo všetkých kategóriách ako najtvrdšie, najtučnejšie a zároveň aj najdrahšie orechy. Sú dokonca také tvrdé, že na ich rozlúsknutie sú potrebné špeciálne rezacie píly, obyčajný luskáčik nestačí! Ale vy sa týmto trápiť nemusíte, pretože naše makadamové oriešky k vám dorazia už, samozrejme, rozlúsknuté… a navyše krásne upražené a dochutené štipkou soli. Túto lahôdku odporúčame vychutnávať pomaly, aby ste si ju čo najviac užili. Prípadne sa o ňu podeľte a ponúknite ju priateľom, keď k vám prídu na návštevu. Pre istotu si môžete vziať rovno dve balenia, alebo k nim pridať malé 250 g balenie len pre seba. Ak vás zaujali ochutené makadamové orechy, určite zvážte aj pražené makadamy s chilli a limetkou alebo sladké makadamové orechy v slanom karameli s medom.
Mimochodom, ak sa chcete o týchto nepopierateľných vládcov medzi orieškami dozvedieť viac, prečítajte si náš článok. Nájdete ho tu.
Prečo si vybrať GRIZLY Makadamové orechy pražené solené?
- jemná maslová chuť doladená štipkou soli
- ideálne ako doplnok k pivu, vínu či limonáde
- vhodné ako jedlý darček pre skutočných gurmánov

Zloženie
Výživové údaje na 100 g
Energetická hodnota: | 3096 kJ/ 752 kcal |
Tuky: | 76 g |
z toho nasýtené mastné kyseliny: | 12 g |
Sacharidy: | 5,2 g |
z toho cukry: | 4,6 g |
Vláknina: | 8,6 g |
Bielkoviny: | 7,9 g |
Soľ: | 1,6 g |
Zaradenie
Administratívne zaradenie: | Suché škrupinové plody |
---|---|
Zloženie: | jadrá makadamových orechov 98,4 %, soľ 1,6 %, zvlhčujúca látka: arabská guma. |
Alergény: | Môže obsahovať stopy arašidov a iných škrupinových plodov. |
Krajina pôvodu: | Južná Afrika |
Balenie: | PP obal |
Skladovanie: | Skladujte na suchom mieste, chráňte pred teplom a slnečným žiarením. |