Grizly Pistácie lúpané 1000 g
Hovoríme tu o železnom favoritovi. A to nielen u našich zákazníkov, ale aj obsahovo - je v nich najviac železa zo všetkých orechov!
Zásielkovňa | 2,99 € |
---|---|
Kuriér IN-Time | 4,99 € |
Slovenská pošta Kuriér na adresu | 3,99 € |
Dobierka | 0,99 € |
Grizly Pistácie lúpané 1000 g
-
Administratívne zaradenie: Suché škrupinové plody
-
Zloženie: Pistácie lúpané 100%
-
Výrobok môže obsahovať stopy arašidov, iných orechov, oxidu siričitého alebo sezamu
-
Krajina pôvodu: USA, Irán
-
Balenie: znovu uzatvárateľné PP obal alebo vákuovania v PP obale (počas prepravy môže dôjsť k rozvakuování, ktoré neovplyvní kvalitu)
Pistácie sú dobre stráviteľné oriešky s jemnou konzistenciou. Majú svoju typickú chuť, ktorá skvele doplní takmer každé jedlo. Sú vhodné tiež pri redukčných diétach, pretože zasýti už v malom množstve. Obsahujú tiež mnoho dôležitých látok pre ľudský organizmus. Z tých najvýznamnejších sú to železo a meď, ktoré sa dobre vstrebávajú spolu s vitamínom C, takže je dobré jesť pistácie spoločne s ovocím. Pistácie sa tiež pýši vysokým obsahom vlákniny, omega-9 nenasýtených mastných kyselín, fytosterolov, provitamínu A, vitamínov skupiny B (B1, B2, B3), vitamínu E, horčíka, zinku a selénu.
Oživte pistáciami svoj obľúbený šalát alebo rizoto. Môžete s nimi dochutiť veľa lahodných pokrmov alebo si ich dať na desiatu spolu s Vaším obľúbeným ovocím.
Nutričné hodnoty
Nutričné hodnoty / 100 g | |
---|---|
Energetická hodnota: | 2352 kJ / 562 kcal |
tuky: | 45,3 g |
z toho nasýtených: | 5,6 g |
sacharidy: | 27,5 g |
z toho cukry: | 7,8 g |
vláknina: | 10,3 g |
bielkoviny: | 20,3 g |
soľ: | > 0,025 g |
Uživateľské recenzie
Luxusní
vynikající, koupila jsem už podruhé, jím je s řeckým jogurtem a medem, naprostá lahůdka
pro lenochy co nechtějí loupat naprosto vynikající
Dávám přednost neslaným oříškům, proto mi vyhovují pistácie loupané. Také je používám na pečení.
Pistácie mám ráda ale vždy na mě zbude pistácie která nejde ze skořápky,tak jsem koupila již vyloupané.Bohužel se mezi nimi najdou kousky,které jsou žluklé a hořké což kazí celkově chuť.