GRIZLY Pistácie lúpané, 1000 g
Hovoríme tu o železnom favoritovi. A to nielen u našich zákazníkov!
Balenie
Hovoríme tu o železnom favoritovi. A to nielen u našich zákazníkov!
| Výživové hodnoty na 100 g | |
|---|---|
| Energetická hodnota: | 2352 kJ / 562 kcal | 
| Tuky: | 45,3 g | 
| z toho nasýtené mastné kyseliny: | 5,6 g | 
| Sacharidy: | 27,5 g | 
| z toho cukry: | 7,8 g | 
| Vláknina: | 10,3 g | 
| Bielkoviny: | 20,3 g | 
| Soľ: | > 0,025 g | 
Podobné produkty
Popis
GRIZLY Pistácie lúpané 1000 g
Pistácie sú dobre stráviteľné oriešky s jemnou konzistenciou. Majú svoju typickú chuť, ktorá skvele doplní takmer každé jedlo. Zasýtia už v malom množstve. Obsahujú tiež vlákninu, nenasýtené mastné kyseliny, vitamíny a minerály. Pistácie je dobré jesť spoločne s ovocím.
Oživte pistáciami svoj obľúbený šalát alebo rizoto. Môžete s nimi dochutiť veľa lahodných pokrmov alebo si ich dať na desiatu spolu s Vaším obľúbeným ovocím.
- 
Administratívne zaradenie: Suché škrupinové plody
 - 
Zloženie: Jadrá pistácií 100%
 - 
Výrobok môže obsahovať stopy arašidov, iných orechov, oxidu siričitého alebo sezamu.
 - 
Krajina pôvodu: USA, Irán
 - 
Skladovanie: Skladujte na temnom, chladnom a suchom mieste.
 - 
Balenie: Znovuuzatvárateľný PP obal alebo vákuované v PP obale (počas prepravy môže dôjsť k rozvakuování, ktoré neovplyvní kvalitu).
 
Zloženie
| Výživové hodnoty na 100 g | |
|---|---|
| Energetická hodnota: | 2352 kJ / 562 kcal | 
| Tuky: | 45,3 g | 
| z toho nasýtené mastné kyseliny: | 5,6 g | 
| Sacharidy: | 27,5 g | 
| z toho cukry: | 7,8 g | 
| Vláknina: | 10,3 g | 
| Bielkoviny: | 20,3 g | 
| Soľ: | > 0,025 g | 
                        
                        
                        
                    
 
                                    
 
                                    
 
                                    
 
                                    
 
                                    
 
                                    
 
                                    
 
                                    
 
                                    
 
                                    
 
                                    
 
                                    
    