Grizly Slivky sušené bez konzervantov 500 g

Sušené slivky sa vyrábajú z celých, zrelých, čerstvých námornícky modrých až fialových sliviek. Triedia sa, premývajú sa mikrobiologicky kontrolovanou vodou, vyberajú a potom sa prirodzene sušia za kontrolovaných výrobných podmienok.

Vegan
Bez lepku
Bez přidaného cukru
Bez éček
Bez palmového oleje
Výrobca: GRIZLY
Vaša cena s DPH 3,37 €
0 ks
Na sklade
Může u vás být 1. Októbra
Doprava od 2,99 € (Zásielkovňa)
Zásielkovňa (Platba kartou on-line) 2,99 €
Zásielkovňa (Platba vopred) 2,99 €
Zásielkovňa (dobierka) 3,98 €
Kuriér IN-Time (Platba kartou on-line) 4,99 €
Kuriér IN-Time (Platba vopred) 4,99 €
Kuriér IN-Time (dobierka) 5,98 €
Slovenská pošta Kuriér na adresu (Platba kartou on-line) 3,99 €
Slovenská pošta Kuriér na adresu (Platba vopred) 3,99 €
Slovenská pošta Kuriér na adresu (dobierka) 4,98 €
Jiné varianty
Grizly Slivky sušené bez konzervantov 1000 g
5,63 €
Na sklade
0 ks

Grizly Slivky sušené bez konzervantov 500 g

  • Administratívne zaradenie: Sušené jednodruhové ovocie
  • Zloženie: Sušené slivky (Ashlock) 100%
  • Krajina pôvodu: Bulharsko
  • Skladovanie: Skladujte na tmavom, chladnom a suchom mieste.
  • Balenie: znovu uzatvárateľné PP obal alebo vákuovania v PP obale (počas prepravy môže dôjsť k rozvakuování, ktoré neovplyvní kvalitu)

Vlastnosti a výhody: Sušené slivky sa vyrába z celých, zrelých, čerstvých námornícka modrých až fialových sliviek. Strom, ktorý plodí slivky, sa nazýva slivka slivka alebo taky slivka domáca. V Čechách sa jej hovorí slivka, na Morave trnka. Vďaka vysokému obsahu vitamínov, minerálov a vlákniny by slivky mali mať svoje miesto v jedálničku všetkých nadšencov zdravého životného štýlu. Aj v nich okrem už spomínaných látok nájdeme značné množstvo prírodného cukru sorbitolu, ktorý v črevách funguje podobne ako vláknina a za zmienku stojí aj stopové látka bór, ktorá sa vo slivkách vyskytuje. Aj napriek vysoký obsah sacharidov sú slivky vhodné pri redukčnej diéte vďaka obsahu pektínov, ktoré spomaľujú vstrebávanie cukrov a zvyšujú spaľovanie tukov.

V sušenom ovocí môžu prírodné cukry kryštalizovať a tvoriť na ňom povlak. Tento prirodzený proces neznižuje kvalitu ovocia, naopak je známkou toho, že nebolo chemicky ošetrované. Slivky môžu obsahovať kúsky kôstok alebo kôstky celé.

Použitie: slivkám sa darí v miernom podnebí, do ktorého zapadá aj Slovensko a v slovenskej kuchyni je tým pádom starou známou. Sušené slivky využijete na pečenie koláčov, vyrábanie raw dezertov alebo slivkových omáčok. Skvele osladí vaše raňajky, nech už si radi pochutnávate na ovsené kašu, müsli alebo pšeno. Slivky sú pochúťkou už samy o sebe, spoľahlivo s nimi zaženiete chuť na sladkosti. Pre lepšiu chuť a štruktúru ich odporúčame pol hodiny vopred namočiť do teplej vody.

Výživové údaje na 100 g

Energetická hodnota:1 006 kJ / 240 kcal

Tuky:0,4 g

z toho nasycené mastné kyseliny:0,1 g

Sacharidy:63,9 g

z toho cukry:38,1 g

Vláknina7,1 g

Bílkoviny:2,2 g

Sůl:0 g

Uživateľské recenzie

24. 7. 2020 07:44
Výborná svačinka.
Zobraziť celú recenziu

21. 6. 2020 21:44
Po namoceni, aby nebyly tak tvrde, vyborne
Zobraziť celú recenziu

15. 6. 2020 11:03
Výborná chuť.Výborná chuť.
Zobraziť celú recenziu

8. 6. 2020 12:10

18. 4. 2020 11:39
Veľká spokojnost
Zobraziť celú recenziu
© 2014–2020 GRIZLY.cz - všetky práva vyhradené
Vytvorilo FEO