Nominal Cereálna kaša jačmenná, 300 g
Výborná chuť a ľahká príprava.
Balenie
Výborná chuť a ľahká príprava.
| Výživové údaje na 100 g | |
|---|---|
| Energetická hodnota: | 1 576 kJ / 373 kcal | 
| Tuky: | 3,5 g | 
| z toho nasýtené mastné kyseliny: | 0,7 g | 
| Sacharidy: | 69 g | 
| z toho cukry: | 1 g | 
| Vláknina: | 8,1 g | 
| Bielkoviny: | 12 g | 
| Soľ: | 0,01 g | 
Zloženie: Jačmeň 33 %, ovsená krupica, ryža natural, pšenica špalda celozrnná a ovsené vločky.
Podobné produkty
Popis
Nominal Cereálna kaša jačmenná 300 g
Výrobok je určený na rýchlu prípravu obilnej kaše. Chuťovú kombináciu jačmeňa, prírodnej ryže a orechovej chuti celozrnnej špaldy dopĺňajú jemné ovsené vločky. Nie je ochutená a neobsahuje pridaný cukor ani mlieko. Je univerzálna, spotrebiteľ si sám vyberá príchuť. Vďaka svojej výživovej hodnote, ľahkej stráviteľnosti a jednoduchej príprave predstavuje moderný a zdravý spôsob výživy pre všetky vekové kategórie. Dá sa pripraviť na slano aj na sladko. Je prirodzeným zdrojom vlákniny a energie vo forme komplexných sacharidov.
Kašu si môžete ochutiť podľa toho, čo máte radi. Odporúčame GRIZLY arašidové maslo, čerstvé ovocie a potom si môžete vychutnať zdravé raňajky alebo desiatu, pri ktorej sa budete oblizovať až za ušami :-)
Príprava je veľmi jednoduchá a rýchla a skvelá chuť kaše nás prekvapí.
Ako ju pripraviť?
- Kašu Nomina miešajte v teplom mlieku alebo vode, kým nedosiahnete požadovanú hustotu.
 - Použite približne troj- až štvornásobné množstvo horúcej tekutiny a „dolaďte“ hustotu podľa svojich predstáv. Očakávajte, že kaša napučí a zhustne v priebehu 3 až 5 minút.
 
Zloženie
| Výživové údaje na 100 g | |
|---|---|
| Energetická hodnota: | 1 576 kJ / 373 kcal | 
| Tuky: | 3,5 g | 
| z toho nasýtené mastné kyseliny: | 0,7 g | 
| Sacharidy: | 69 g | 
| z toho cukry: | 1 g | 
| Vláknina: | 8,1 g | 
| Bielkoviny: | 12 g | 
| Soľ: | 0,01 g | 
Zloženie: Jačmeň 33 %, ovsená krupica, ryža natural, pšenica špalda celozrnná a ovsené vločky.
                    
                        
 
                                    
 
                                    
 
                                    
 
                                    
 
                                    
 
                                    
 
                                    
 
                                    
 
                                    
 
                                    
 
                                    
 
                                    
    