Nominal Mug cake hrnčeková torta maková, 60 g
Hotová torta za pár minút? A pokojne aj v práci? Žiadne kúzlo - vyskúšajte mug cake vo všetkých príchutiach!
Balenie
Hotová torta za pár minút? A pokojne aj v práci? Žiadne kúzlo - vyskúšajte mug cake vo všetkých príchutiach!
| Výživové údaje na 100 g | |
|---|---|
| Energetická hodnota: | 1 657 kJ / 393 kcal | 
| Tuky: | 7,5 g | 
| z toho nasýtené mastné kyseliny: | 0,9 g | 
| Sacharidy: | 69 g | 
| z toho cukry: | 33 g | 
| Bielkoviny: | 8,9 g | 
| Soľ: | 0,39 g | 
Zloženie: Cukor, bezlepkový pšeničný škrob, mak 16 %, kukuričný škrob, ryžová múka, pohánková múka, lupinová múka, sušený vaječný bielok, ľanová múčka, zahusťovadlo: guarová múka, aróma, kypriace látky (E450, E500), škorica, emulgátor: slnečnicový lecitín, soľ.
Podobné produkty
Popis
Nominal Mug cake hrnčeková torta maková 60 g
Výrobok je možné v priebehu niekoľkých minút premeniť v mikrovlnnej rúre na dezert. Vláčny múčnik s chuťou maku. Miešanie, pečenie aj servírovanie prebieha v jednom hrnčeku.
Príprava: Jeho príprava je rýchla a jednoduchá. Stačia Vám suroviny, ktoré sa bežne vyskytujú v kuchyni, teda mlieko, stolný olej a mikrovlnná rúra. Podľa návodu sa cesto vymieša priamo v hrnčeku, takto sa cca na minútu vloží do mikrovlnnej rúry. Po upečení sa nechá dve minúty vychladnúť a môžeme podávať. Je možné ho dozdobiť kopčekom šľahanej smotany a čerstvým ovocím. Jeho veľkou prednosťou je aj to, že je bez lepku.
Zloženie
| Výživové údaje na 100 g | |
|---|---|
| Energetická hodnota: | 1 657 kJ / 393 kcal | 
| Tuky: | 7,5 g | 
| z toho nasýtené mastné kyseliny: | 0,9 g | 
| Sacharidy: | 69 g | 
| z toho cukry: | 33 g | 
| Bielkoviny: | 8,9 g | 
| Soľ: | 0,39 g | 
Zloženie: Cukor, bezlepkový pšeničný škrob, mak 16 %, kukuričný škrob, ryžová múka, pohánková múka, lupinová múka, sušený vaječný bielok, ľanová múčka, zahusťovadlo: guarová múka, aróma, kypriace látky (E450, E500), škorica, emulgátor: slnečnicový lecitín, soľ.
 
                         
                         
                         
                     
 
                                     
 
                                     
 
                                     
 
                                     
 
                                     
 
                                     
 
                                     
    