Amylon Puding vanilkový bezlepkový, 40 g
Kvalitný vanilkový puding vhodný aj pre bezlepkovú diétu. Výborne chutí horúci aj studený. Veľmi variabilný pomocník v kuchyni pri príprave originálnych dezertov. Prírodné vanilka dáva pudingu úžasnú vôňu. Vyrobený českou firmou so storočnou tradíciou.
Kvalitný vanilkový puding vhodný aj pre bezlepkovú diétu. Výborne chutí horúci aj studený. Veľmi variabilný pomocník v kuchyni pri príprave originálnych dezertov. Prírodné vanilka dáva pudingu úžasnú vôňu. Vyrobený českou firmou so storočnou tradíciou.
Balenie
Kvalitný vanilkový puding vhodný aj pre bezlepkovú diétu. Výborne chutí horúci aj studený. Veľmi variabilný pomocník v kuchyni pri príprave originálnych dezertov. Prírodné vanilka dáva pudingu úžasnú vôňu. Vyrobený českou firmou so storočnou tradíciou.
Výživové údaje na 100 g
Energetická hodnota 378 kJ / 91 kcal | |
---|---|
tuky: |
1,3 g |
z toho nasýtené mastné kyseliny: |
0,9 g |
sacharidy: |
17,0 g |
z toho cukry: |
11,1 g |
bielkoviny: |
2,9 g |
soľ: |
0,09 g |
Podobné produkty
Popis
Amylon Puding vanilkový bezlepkový 40 g
Tipy na použitie:
- domáci termix - klasicky pripravíme horúci puding a ešte za tepla vmiešame 250 g mäkkého tvarohu, potom necháme vychladnúť
- pečenie - horúci puding možno naliať na surové cesto vyliate na pekáči, môžete pridať ovocie, čokoládu či orechy podľa ľubovôle a následne zapiecť
- studené dezerty - vychladnutý puding ozdobený ovocím bude krásne vyzerať napríklad v elegantných pohárikoch, dekorujte ešte šľahačkou, strúhanou čokoládou alebo drvenými orechmi
- sladká omáčka - pri príprave môžete pridať viac mlieka a urobiť z horúceho pudingu sladkú omáčku pre zaliatie napríklad ovocných knedlí, buchtičiek alebo štrúdle
- zahusťovanie - u sladkých jedál, napríklad u ovocných omáčok, ak nemáte doma iné zahusťovadlá, môžete siahnuť po pudingu, pridávajte po malých dávkach podľa potreby do vriaceho pokrmu
- náplne, krémy - vychladnutý puding pripravený s menším množstvom mlieka výborne poslúži ako krém do torty alebo ako náplň do šišiek, venčekov a ďalších dezertov
Tiež máte u pudingu pri jeho príprave problém so žmolkami a s pripaľovaním mlieka? Pripravte si ho v domácej pekárni alebo v mikrovlnke. Menšia časť mlieka si dajte bokom a rozmiešajte v ňom pudingový prášok, zvyšok mlieka dajte do nádoby na pečenie a pridajte cukor podľa chuti. Rozmiešanú zmes s pudingom vlejte do nádoby a v domácej pekárni nastavte program Džem. V pekárni nechajte miešať asi 15 minút, v mikrovlnke stačí cca 5 minút. Táto príprava síce zaberie viac času, docielite ale väčšie jemnosti pudingu.
Firma Amylon má svoje korene až v 19. storočí, oficiálne založená bola v roku 1912. Jedná sa o tradičného českého výrobcu, ktorý na trh postupom času uviedol aj bioprodukty. Biopotraviny vždy prechádza systémom kontrol a certifikácie, ktorý zabezpečuje ich kvalitu a umožňuje im niesť toto označenie. Ich prírodnú biokvalitu docenia predovšetkým ľudia so záujmom o ekologické poľnohospodárstvo a udržateľný systém hospodárenia.
Puding sa vyrába z kukuričného škrobu, je teda bezlepkový. Vanilkovú vôňu a chuť zaisťuje mletá vanilka a vanilkový extrakt. Mletá vanilka sa melie priamo zo sušených strukov a aj extrakt sa získava z pravej prírodnej vanilky.
Zloženie: kukuričný škrob *, mletá vanilka * ( 0,1% ), vanilkový extrakt ( 0,5% ), farbiva ( kurkumin, karoteny ). Môže obsahovať stopy vajec a mlieka.
* Produkt kontrolovaného ekologického poľnohospodárstva
Zloženie
Výživové údaje na 100 g
Energetická hodnota 378 kJ / 91 kcal | |
---|---|
tuky: |
1,3 g |
z toho nasýtené mastné kyseliny: |
0,9 g |
sacharidy: |
17,0 g |
z toho cukry: |
11,1 g |
bielkoviny: |
2,9 g |
soľ: |
0,09 g |