GRIZLY Kakaové maslo pražené BIO, 250 g
Kakaové maslo je prírodný tuk s bohatým výživovým profilom získaný z plodov kakaovníka. Je z vybraných vysoko kvalitných kakaových bôbov a je v bio kvalite.
Balenie
| Výživové údaje na 100 g | |
|---|---|
| Energetická hodnota: | 3 696 kJ / 899 kcal | 
| tuky: | 100 g | 
| z toho nasýtené mastné kyseliny: | 63,2 g | 
| sacharidy: | 0,1 g | 
| z toho cukry: | 0,02 g | 
| bielkoviny: | 0,5 g | 
| soľ: | 0,01 g | 
Podobné produkty
Popis
Grizle Kakaové maslo pražené BIO 250 g
- Administratívne zaradenie: Rastlinný tuk
- Zloženie: Kakaové maslo * 100%
- * CZ-BIO-003 produkt ekologického poľnohospodárstva
- Krajina pôvodu: Peru
- Skladovanie: Skladujte na tmavom, chladnom a suchom mieste.
Vlastnosti a výhody: Kakaové bôby pochádzajú z proveniencie Pangoa Cooperative, Satipo v Peru, premenu na maslo vykonáva priamo výrobca - pestovateľ. Vybrané kakaové zrná odrody Criollo obsahujúce množstvo kakaového masla s intenzívnou arómou a chuťou. Jedná sa o tradičnú autochtónnu odrodu pochádzajúcu z pôvodného regiónu. K odstráneniu zŕn od obalu a zároveň zaručeniu RAW kvality suroviny sú plody zahriate maximálne na 40 ° C, premena na tekutinu (kakaová pasta) sa uskutočňuje lisovaním bôbov za studena (maximálne 30 ° C). Maslo nie je deodorované.
Biopotraviny vždy prechádzajú systémom kontrol a certifikácie, ktorý zabezpečuje ich kvalitu a umožňuje im niesť toto označenie. Ich prírodnú biokvalitu docenia predovšetkým ľudia so záujmom o ekologické poľnohospodárstvo a udržateľný systém hospodárenia.
Použitie: kakaové maslo je skvelé pre výrobu čokolád, ale aj ďalších cukrárskych lahôdok. Bohaté využitie si nájde ale aj v kozmetike, môžete ho použiť na popraskanú alebo citlivú pokožku.
Zloženie
| Výživové údaje na 100 g | |
|---|---|
| Energetická hodnota: | 3 696 kJ / 899 kcal | 
| tuky: | 100 g | 
| z toho nasýtené mastné kyseliny: | 63,2 g | 
| sacharidy: | 0,1 g | 
| z toho cukry: | 0,02 g | 
| bielkoviny: | 0,5 g | 
| soľ: | 0,01 g | 
 
                         
                         
                         
                     
 
                                     
 
                                     
 
                                     
 
                                     
 
                                     
 
                                     
 
                                     
 
                                     
 
                                     
 
                                     
 
                                     
 
                                     
    