GRIZLY Kešu pražené solené červená paprika, 250 g

Kešu oriešky tentoraz ľahko solené so zaujímavou korenenou chuťou. Môžete s nimi posypať cestoviny či šalát, alebo ich jesť len tak samotné.

Balenie

250 g 6,49 €s DPH 5,19 € s kódom VIANOCE20 20,77 € / kg
  • Skladom >5 ks (29. 12. Môže byť u vás) (Dočasne nedostupné)
  • Doprava od 1,99 €

Kešu oriešky tentoraz ľahko solené so zaujímavou korenenou chuťou. Môžete s nimi posypať cestoviny či šalát, alebo ich jesť len tak samotné.

Výživové údaje na 100 g

Energetická hodnota:2486 kJ / 599 kcal
Tuky:47 g
z toho nasýtené mastné kyseliny:9,2 g
Sacharidy:27 g
z toho cukry:5,9 g
Vláknina:18,8 g
Bielkoviny:4,3 g
Soľ:1,8 g

Zaradenie

Administratívne zaradenie: Upravené suché škrupinové plody
Zloženie: kešu jadrá 97,4 %, soľ 1,8 %, sladká sušená červená paprika 0,8 %, arabská guma
Alergény: Môže obsahovať stopy arašidov a iných orechov.
Krajina pôvodu: Vietnam, rôzne krajiny Afriky
Balenie: Znovuuzatvárateľný PP obal alebo vákuovo balené v PP obale (počas prepravy môže dôjsť k narušeniu vákuovania, čo neovplyvní kvalitu).
Skladovanie: Skladujte v suchu, chráňte pred teplom a slnečným žiarením.

Podobné produkty

Popis

GRIZLY Kešu pražené solené červená paprika 250 g

Výborné kešu oriešky v trochu inej podobe a neodolateľne dobré vďaka červenej paprike. Dajte si ich ako desiatu kedykoľvek počas dňa alebo skúste použiť pri varení. 

Zloženie

Výživové údaje na 100 g

Energetická hodnota:2486 kJ / 599 kcal
Tuky:47 g
z toho nasýtené mastné kyseliny:9,2 g
Sacharidy:27 g
z toho cukry:5,9 g
Vláknina:18,8 g
Bielkoviny:4,3 g
Soľ:1,8 g

Zaradenie

Administratívne zaradenie: Upravené suché škrupinové plody
Zloženie: kešu jadrá 97,4 %, soľ 1,8 %, sladká sušená červená paprika 0,8 %, arabská guma
Alergény: Môže obsahovať stopy arašidov a iných orechov.
Krajina pôvodu: Vietnam, rôzne krajiny Afriky
Balenie: Znovuuzatvárateľný PP obal alebo vákuovo balené v PP obale (počas prepravy môže dôjsť k narušeniu vákuovania, čo neovplyvní kvalitu).
Skladovanie: Skladujte v suchu, chráňte pred teplom a slnečným žiarením.