GRIZLY Mango lyofilizované prach a zlomky, 50 g
Mrazom sušené mango GRIZLY v podobe mangovej drte je pre neho v kuchyni bohaté využitie.
Balenie
Mrazom sušené mango GRIZLY v podobe mangovej drte je pre neho v kuchyni bohaté využitie.
| Výživové údaje na 100 g | |
|---|---|
| Energetická hodnota: | 1 640 kJ / 393 kcal | 
| Tuky: | 1 g | 
| z toho nasýtené mastné kyseliny: | 0 g | 
| Sacharidy: | 84 g | 
| z toho cukry: | 78 g | 
| Vláknina: | 0 g | 
| Bielkoviny: | 5 g | 
| Soľ: | 0 g | 
Podobné produkty
Popis
GRIZLY Mango lyofilizované prach a zlomky 50 g
Vlastnosti a výhody : Mango rastie v tropickom páse a má mnoho odrôd. Dužina je vždy žltá, má veľkú placatú kôstku a chuťou môže pripomínať broskyňu. Keď sa rozdrví na mangový prášok máte razom veľa možností ako s ním naložiť.
Lyofilizácia je sušenie hlbokým mrazením za veľmi nízkeho tlaku. Lyofilizované ovocie si v maximálnej miere zachová svoju pôvodnú textúru a vôňu.
Použitie: Dajte si mangovú drvinu v kombinácii s jogurtom ako sladkú desiatu alebo ho pridajte do rannej kaše či domácej malinovky. Nebojte sa ju využiť pri pečení, či už do korpusu, krémov alebo na ozdobenie.
- Administratívne zaradenie: Lyofilizované ovocie
- Zloženie: Lyofilizované mango 100%
- Krajina pôvodu: Peru
- Skladovanie: Skladujte na tmavom, chladnom a suchom mieste. Vrecko vždy starostlivo uzavrite.
- Balenie: Znovuzatvárateľný potravinársky plastový sáčok.
Zloženie
| Výživové údaje na 100 g | |
|---|---|
| Energetická hodnota: | 1 640 kJ / 393 kcal | 
| Tuky: | 1 g | 
| z toho nasýtené mastné kyseliny: | 0 g | 
| Sacharidy: | 84 g | 
| z toho cukry: | 78 g | 
| Vláknina: | 0 g | 
| Bielkoviny: | 5 g | 
| Soľ: | 0 g | 
 
                         
                         
                         
                     
 
                                     
 
                                     
 
                                     
 
                                     
 
                                     
 
                                     
 
                                     
 
                                     
 
                                     
 
                                     
 
                                     
 
                                     
    