GRIZLY Pufované pšeno BIO, 300 g
Ľahké a chrumkavé BIO pufované pšeno má jemne nasladlú chuť a je skvelou voľbou do raňajkových kaší, jogurtov aj domácich tyčiniek. Je prirodzene bezlepkové a ľahko stráviteľné.
Balenie
Výživové údaje na 100 g
| Energetická hodnota: | 1728 kJ / 408 kcal |
| Tuky: | 3,4 g |
| z toho nasýtené mastné kyseliny: | 0,7 g |
| Sacharidy: | 80 g |
| z toho cukry: | 0,6 g |
| Vláknina: | 2,7 g |
| Bielkoviny: | 13 g |
| Soľ: | 0,1 g |
Zaradenie
| Zloženie: | Pufované pšeno* 100 % (* produkt ekologického poľnohospodárstva) |
|---|---|
| Alergény: | Môže obsahovať stopy arašidov, iných orechov, lepku a sóje. |
| Krajina pôvodu: | Rakúsko |
| Balenie: | Vákuovo uzavretý PP obal |
| Skladovanie: | Skladujte v suchu, chráňte pred teplom a slnečným žiarením. |
Podobné produkty
Popis
GRIZLY Pufované pšeno BIO 300 g
Pšeno sa získava z prosa, ale na rozdiel od celých zŕn je zbavené šupky, čo mu dodáva jemnejšiu chuť a lepšiu stráviteľnosť. Pôvodne pochádza z Ázie, odkiaľ sa postupne rozšírilo do celého sveta a dodnes patrí medzi obľúbené suroviny v zdravej výžive. Naše pufované pšeno je v BIO kvalite a získa si vás svojou jemne sladkou chuťou a chrumkavou štruktúrou. Skvele sa hodí do raňajkových granol, jogurtov, kaší alebo müsli, ale aj ako základ pre domáce zdravé tyčinky. Veľkou výhodou pšena je fakt, že je prirodzene bezlepkové a veľmi dobre stráviteľné.
Prečo si vybrať GRIZLY pufované pšeno?
- je prirodzene bezlepkové
- BIO kvalita
- jemne sladká chuť
Zloženie
Výživové údaje na 100 g
| Energetická hodnota: | 1728 kJ / 408 kcal |
| Tuky: | 3,4 g |
| z toho nasýtené mastné kyseliny: | 0,7 g |
| Sacharidy: | 80 g |
| z toho cukry: | 0,6 g |
| Vláknina: | 2,7 g |
| Bielkoviny: | 13 g |
| Soľ: | 0,1 g |
Zaradenie
| Zloženie: | Pufované pšeno* 100 % (* produkt ekologického poľnohospodárstva) |
|---|---|
| Alergény: | Môže obsahovať stopy arašidov, iných orechov, lepku a sóje. |
| Krajina pôvodu: | Rakúsko |
| Balenie: | Vákuovo uzavretý PP obal |
| Skladovanie: | Skladujte v suchu, chráňte pred teplom a slnečným žiarením. |
