GRIZLY Ryža natural dlhozrnná, 1000 g
Ideálna príloha k mäsu, zelenine alebo napríklad tofu.
Balenie
Ideálna príloha k mäsu, zelenine alebo napríklad tofu.
| Výživové údaje ve 100 g výrobku: | |
| Energetická hodnota | 1510 kJ/356 kcal | 
| Tuky | 2,5 g | 
| - z toho nasycené mastné kyseliny | 0,4 g | 
| Sacharidy | 75 g | 
| - z toho cukry | 0,4 g | 
| Vláknina | 1,5 g | 
| Bílkoviny | 9,7 g | 
| Sůl | <0,01 g | 
Podobné produkty
Popis
GRIZLY Ryža natural dlhozrnná 1000 g
Vyznačuje sa dlhými, štíhlymi a špicatými zrniečkami, ktoré vyžadujú výrazne dlhší čas prípravy – na uvarenie si vyhraďte 50 až 60 minút. Výsledok ale bude stáť za to. Ryža sa totiž nelepí, takže sa skvele hodí ako samostatná príloha napríklad k mäsu alebo zelenine.
Ako ju využiť?
Určite vás ako prvá napadne príloha alebo rizoto. Avšak to nie sú jediné možnosti - z dlhozrnnej ryže môžete vykúzliť napríklad chutný ryžový šalát, kedy stačí ryžu po vychladnutí zmiešať s rôznymi ingredienciami podľa svojich chutí. Skvele fungujú napríklad strukoviny alebo orechy. Na prípravu ryže si vyhraďte dostatok času, pretože sa varí 50 až 60 minút v hrnci s dvojnásobným množstvom vody. Nezabudnite ju pred tým prepláchnuť vo vlažnej vode.
- Administratívne zaradenie: obilniny a výrobky z nich
- Zloženie: ryža natural dlhozrnná 100%
- Krajina výroby: Taliansko, Bulharsko
- Skladovanie: Skladujte na tmavom, chladnom a suchom mieste.
- Balenie: Znovuuzatvárateľný PP obal alebo vákuované v PP obale (počas prepravy môže dôjsť k rozvákuovaniu, ktoré neovplyvní kvalitu).
- Môže obsahovať stopy arašidov a iných škrupinových plodov.
Zloženie
| Výživové údaje ve 100 g výrobku: | |
| Energetická hodnota | 1510 kJ/356 kcal | 
| Tuky | 2,5 g | 
| - z toho nasycené mastné kyseliny | 0,4 g | 
| Sacharidy | 75 g | 
| - z toho cukry | 0,4 g | 
| Vláknina | 1,5 g | 
| Bílkoviny | 9,7 g | 
| Sůl | <0,01 g | 
 
                         
                         
                         
                     
 
                                     
 
                                     
 
                                     
 
                                     
 
                                     
 
                                     
 
                                     
 
                                     
 
                                     
 
                                     
 
                                     
 
                                     
    