
Kuracie krídelká s cesnakom a balzamikovým octom
A ideme na to: V hrnci na extra panenskom olivovom oleji osmažte strúčiky cesnaku. Akonáhle budú osmažené, strúčiky vyberte a v tom…
Balsamikový ocot vyrobený v regióne Modena, Taliansko. Certifikát kvality (PGI) garantuje jeho pôvod a minimálne 2 mesiace zrenia v dubových sudoch. Má výraznú chuť a jemnú kyslosť. Vaše šaláty budú s týmto octom lahodné.
Zásielkovňa | 2,99 € |
---|---|
Kuriér IN-Time | 4,99 € |
Slovenská pošta Kuriér na adresu | 3,99 € |
Dobierka | 0,99 € |
Balsamikový ocot vyrobený v regióne Modena, Taliansko. Certifikát kvality (PGI) garantuje jeho pôvod a minimálne 2 mesiace zrenia v dubových sudoch. Má výraznú chuť a jemnú kyslosť. Vaše šaláty budú s týmto octom lahodné.
Vínny ocot, zahustený hroznový mušt, varený hroznový mušt, karamelové farbivo E-150d a konzervačná látka disiričitan draselný.
Tento ocot zlepšuje chuť mäsa, najmä teľacieho mäsa a kačice. Je vynikajúci zložkou do dressingu na údenú rybu (pstruh, losos atď.)
A ideme na to: V hrnci na extra panenskom olivovom oleji osmažte strúčiky cesnaku. Akonáhle budú osmažené, strúčiky vyberte a v tom…