Ako si vybrať správnu múku? Nákupný rádca Grizly
Bezlepkové múky, zdravé pečenie aj klasika. Mandľová, kokosová, ovsená, pohánková alebo čiroková? To by aj medveď chvíľu rozmýšľal. ...
GRIZLY Múka zo zeleného hrachu sa vyrába zomletím sušeného hrachu. Múka si uchováva väčšinu živín, arómu, chuť a najmä krásnu zelenú farbu.
GRIZLY Múka zo zeleného hrachu sa vyrába zomletím sušeného hrachu. Múka si uchováva väčšinu živín, arómu, chuť a najmä krásnu zelenú farbu.
| Energetická hodnota: | 1442 kJ / 340 kcal |
| Tuky: | 1,0 g |
| z toho nasýtené mastné kyseliny: | 0,2 g |
| Sacharidy: | 61 g |
| z toho cukry: | 5,1 g |
| Vláknina: | 0 g |
| Bielkoviny: | 14 g |
| Soľ: | <0,01 g |
| Administratívne zaradenie: | Mlynský výrobok z mletia strukovín |
|---|---|
| Zloženie: | Mletý zelený hrach 100 % |
| Krajina pôvodu: | Česká republika |
| Balenie: | Znovuuzatvárateľný PP obal alebo vákuovo balené v PP obale (počas prepravy môže dôjsť k narušeniu vákuovania, čo neovplyvní kvalitu) |
| Skladovanie: | Skladujte na tmavom, chladnom a suchom mieste. Odporúčame uchovávať v chladničke. |
Vlastnosti a výhody: Hrach je prirodzene bezlepkový, takže múka z neho je vhodná aj pre celiakov či pre tých, ktorí z nejakého iného dôvodu vynechávajú lepok.
Použitie: Múku zo zeleného hrachu je možné použiť ako základ na polievky, na zahustenie zeleninovo-strukovinových burgerov a strukovinových polievok, ale aj do chleba či na pečenie.
| Energetická hodnota: | 1442 kJ / 340 kcal |
| Tuky: | 1,0 g |
| z toho nasýtené mastné kyseliny: | 0,2 g |
| Sacharidy: | 61 g |
| z toho cukry: | 5,1 g |
| Vláknina: | 0 g |
| Bielkoviny: | 14 g |
| Soľ: | <0,01 g |
| Administratívne zaradenie: | Mlynský výrobok z mletia strukovín |
|---|---|
| Zloženie: | Mletý zelený hrach 100 % |
| Krajina pôvodu: | Česká republika |
| Balenie: | Znovuuzatvárateľný PP obal alebo vákuovo balené v PP obale (počas prepravy môže dôjsť k narušeniu vákuovania, čo neovplyvní kvalitu) |
| Skladovanie: | Skladujte na tmavom, chladnom a suchom mieste. Odporúčame uchovávať v chladničke. |
Bezlepkové múky, zdravé pečenie aj klasika. Mandľová, kokosová, ovsená, pohánková alebo čiroková? To by aj medveď chvíľu rozmýšľal. ...