Kategórie

Medvedie labky

Medvedie labky

K Vianociam patrí pečenie au GRIZLYHO to musí byť určité medvedie labky! Vyskúšajte si obľúbené koláčiky s nami a budete len bručet blahom.

A ideme na to:

Spracujeme si všetky suroviny, ktoré sme si na labky pripravili a spojíme ich v cesto, ktoré necháme na chvíľu odležať v chlade. Následne cesto vtlačíme do formičiek na medvedie labky, ktoré sme si vopred ľahko vymazali tukom. Keď máme všetky labky plné, dáme ich do rúry na 180 stupňov, zhruba na 10 - 15 minút.

Po upečení, posypeme mletým cukrom so škoricou a schováme tam, kde ich do Vianoc nikto nenájde, pretože sú tak výborné, že by vám nič nezostalo!

Ingredience

Líbí se vám tento článek? Řekněte o tom svým známým!