Skladom
21. 2. Môže byť u vás
Dočasne nedostupné
Doprava od 1,99 €
BIO škoricový cukor slúži ako prísada na pečenie a zvýraznenie chuti kysnutých, trených a piškótových ciest. Pridáva sa do krémov, tvarohov, zmrzlín a koktailov. Je tiež vhodný na posypanie koláčov, palaciniek alebo kaše.
Popis
Amylon Škoricový cukor BIO 20 g
- pečenie - škoricovým cukrom ozvláštnite svoje klasické múčniky
- krémy - aj studené dezerty môžete prevoňať škoricou
- kaša - potom, čo si svoju obľúbenú raňajkách posypete ovocím, orechmi alebo semienkami, môžete ochutiť škoricovým cukrom
- zmrzlina - skúste domáce treba jablčnú zmrzlinu ochutiť škoricový cukrom
- nápoje - škoricový cukor prinesie novú chuť do horúceho čaju aj do chladivého kokteilu
Sladká chuť je človeku prirodzene príjemná a cukor je v našej strave hlavným zdrojom energie. Bio škoricový cukor je kvalitný alternatívou bežne dostupného. Jeho hlavnou zložkou je trstinový cukor, ktorý sa vyrába z cukrovej trstiny jej lisovaním a následne varením získanej šťavy. Neobsahuje syntetické arómy, ale mletú škoricu.
Cukrová trstina je vysoká mohutná tráva, ktorá môže mať až 6 metrov. V steblách sa nachádza dreň s obsahom cukru okolo 20%. Vyskytuje sa len v tropických oblastiach s bohatou pôdou. V Čechách poznáme trstinový cukor až od čias križiackych vojen. Zo začiatku sa jednalo skôr o vzácnosť, rozšíril sa až s dovozom z amerického kontinentu. V čase Napoleona bol vytlačený cukrom repným, dnes sa do našich kuchyňa zase vracia.
Tento škoricový cukor je jedným z BIO radu produktov od spoločnosti Amylon. Ocenia ho predovšetkým spotrebitelia so záujmom o ekologické poľnohospodárstvo a udržateľný systém hospodárenia. BIO potraviny vždy prechádza systémom kontrol a certifikácie, ktorý zabezpečuje ich kvalitu a umožňuje im niesť toto označenie.
zloženie:
skladovanie:
Skladujte v suchu.