Grizly Bulgur hrubý 1000 g

 

 Nahrubo pomletá celozrnná pšenica, ktorá má jemnú orieškovú chuť a dobrú stráviteľnosť. Je vhodný do šalátov alebo ako príloha k mäsu.

Vegan
Bez přidaného cukru
Bez éček
Bez palmového oleje
Výrobca: GRIZLY
Pôvodná cena 1,89 €
Vaša cena s DPH 1,50 €
Grizlici pred Vami už všetko zjedli
Na dotaz
Doprava od 2,99 € (Zásielkovňa)
Zásielkovňa (Platba kartou on-line) 2,99 €
Zásielkovňa (Platba vopred) 2,99 €
Zásielkovňa (dobierka) 3,98 €
Kuriér IN-Time (Platba kartou on-line) 4,99 €
Kuriér IN-Time (Platba vopred) 4,99 €
Kuriér IN-Time (dobierka) 5,98 €
Slovenská pošta Kuriér na adresu (Platba kartou on-line) 3,99 €
Slovenská pošta Kuriér na adresu (Platba vopred) 3,99 €
Slovenská pošta Kuriér na adresu (dobierka) 4,98 €

Produkt čoskoro naskladníme. Môžeme vám o tom zaslať upozornenia.

Grizly Bulgur hrubý 1000 g

  • Administratívne zaradenia: Obilniny a výrobky z nich

  • Zloženie: Amarantová semienka 100%

  • Krajina pôvodu: Turecko, Ukrajina

  • Skladovanie: Uchovajte v suchu a chlade

  • Balenie: znovu uzatvárateľné PP obal alebo vákuovania v PP obale (počas prepravy môže dôjsť k rozvakuování, ktoré neovplyvní kvalitu)


Vlastnosti a výhody: Bulgur je nahrubo pomletá celozrnná lúpaná pšenica tmavo žltej farby s jemnou chuťou. Obsahuje celý rad dôležitých živín (mangán, horčík, železo a vitamíny radu B). Ďalej je bohatý na kvalitné bielkoviny, antioxidanty a vlákninu, ktorá pomáha so správnou činnosťou čriev a tiež zaisťuje pocit nasýtenia. Bulgur má navyše oproti klasickej pšenici nízky glykemický index. Preto je vhodný pri chudnutí.

Použitie: Bulgur poznáme predovšetkým ako ingredienciu orientálnej kuchyne. Získal si však na popularite aj u nás. Používa sa ako príloha k mäsám aj ako súčasť hlavného jedla. V kombinácii so zeleninou vyzerá na tanieri veľmi pekne a skvele chutí. Odporúčame ho tiež do polievok, plniek či fašírok. Výborne sa hodí aj so strukovinami, kde spoločne tvoria nutrične veľmi výživnú kombináciu.

Spôsob prípravy: Bulgur sa varí sa podobne ako ryža, teda cca 15 minút. Záleží na vás, či ste zvyknutí zaliať rovno dvojnásobkom vody či vývaru alebo ešte predtým osmažiť na masle, oleji či cibuľke.

Zaujímavé recepty a nápady na chutné pokrmy z obilnín tiež nájdete v našom magazíne ..

Uživateľské recenzie

K tomuto produktu neboli pridané žiadne recenzie

© 2014–2020 GRIZLY.cz - všetky práva vyhradené
Vytvorilo FEO