Skladom
26. 5. Môže byť u vás
Dočasne nedostupné
Doprava od 1,99 €
Grizly kvalitná horká čokoláda s 60% obsahom kakaa vo forme kôstok a od českého výrobcu vás poteší lahodnou maslovou horko-sladkou chuťou. Je vhodná do fontán.
Podobné produkty
Popis
GRIZLY Horká čokoláda 60% do fontány 500 g
Horkú čokoládu s 60 % obsahom kakaa vo forme kôstok využijete najmä pri pečení. V čom je oproti ostatným čokoládam výnimočná, je to, že ju môžete používať do čokoládových fontán. Má totiž väčší obsah kakaového masla a bod tavenia medzi 31 a 35 stupňami. Kakao v čokoláde sa získava z kakaovníka. Okrem už spomenutého použitia čokolády do fontán, majú čokoládové kôstky naozaj široké využitie. V oblasti pečenia nemôžu nikdy chýbať v chocolate chip cookies. Sú skvelé do cesta aj na ozdobenie palaciniek a lievancov. Sú výborné v muffinoch, využijeme ich na čokoládové polevy všetkého druhu a určite nič nepokazíte, keď si malú hrsť pridáte do rannej kaše alebo müsli. Nehovoriac o tom, že ich jemnú horko-sladkú chuť oceníte, keď si kôstky doprajete len tak samostatne alebo v orechovo-ovocnej zmesi.
Prečo chcieť GRIZLY Horkú čokoládu 60%?
- vhodná do čokoládových fontán
- má bod tavenia medzi 31 a 35 °C a vyšší obsah kakaového masla
- ideálna kombinácia horko-sladkej chuti

Zloženie
Výživové údaje na 100 g
Energetická hodnota | 2262 kJ / 546 kcal |
tuky | 40 g |
Z toho nas. mastné kyseliny | 25 g |
sacharidy | 31 g |
Z toho cukry | 27 g |
vláknina | 12 g |
bielkoviny | 8,6 g |
soľ | 0,03 g |
Zaradenie
Administratívne zaradenie: | Čokoládové produkty |
---|---|
Zloženie: | Kakaová hmota (UTZ-MB), cukor, kakaové maslo (UTZ-MB), kakaový prášok so zníženým obsahom tuku (UTZ-MB), emulgátor (sojový lecitín), vanilkový extrakt Bourbon Madagascar |
Alergény: | Môže obsahovať stopy mlieka, arašidov, iných škrupinových plodov, lepku, sezamu a siričitanov. |
Krajina pôvodu: | Česká republika |
Balenie: | Opätovne uzatvárateľný PP obal alebo vakuované v PP obale (počas prepravy môže dôjsť k rozvakovaniu, čo neovplyvní kvalitu) |
Skladovanie: | Skladujte na tmavom, chladnom a suchom mieste. |