Pečieme vianočne a bez lepku: Najlepšie recepty bez múky
Pšeničná múka dokáže v niektorých prípadoch narobiť poriadnu šarapatu. Čo robiť v prípade, že si zaujímavé zákusky v tradičnej podob...
GRIZLY celozrnná hladká múka sa vyrába z nelúpanej pohánky. Tá je prirodzene bezlepková, takže je táto múka vhodná aj pre ľudí s intoleranciou na lepok.
GRIZLY celozrnná hladká múka sa vyrába z nelúpanej pohánky. Tá je prirodzene bezlepková, takže je táto múka vhodná aj pre ľudí s intoleranciou na lepok.
| Výživové údaje na 100 g | |
|---|---|
| Energetická hodnota: | 1401 kJ / 330,4 kcal |
| Tuky: | 2,9 g |
| z toho nasýtené mastné kyseliny: | 0,4 g |
| Sacharidy: | 70,8 g |
| z toho cukry: | 0,6 g |
| Bielkoviny: | 11,8 g |
| Soľ: | 0,08 g |
Vlastnosti a výhody: Pohánková múka je výborná alternatíva klasickej múky, okrem toho, že je bezlepková. Celozrnná múka sa vyrába z nelúpanej pohánky.
Použitie : Využitie v kuchyni má pohánková múka široké. Skvele sa hodí na zahustenie polievok, omáčok do sladkého i slaného pečiva, na palacinky, placky alebo zeleninových burgerov.
| Výživové údaje na 100 g | |
|---|---|
| Energetická hodnota: | 1401 kJ / 330,4 kcal |
| Tuky: | 2,9 g |
| z toho nasýtené mastné kyseliny: | 0,4 g |
| Sacharidy: | 70,8 g |
| z toho cukry: | 0,6 g |
| Bielkoviny: | 11,8 g |
| Soľ: | 0,08 g |
Pšeničná múka dokáže v niektorých prípadoch narobiť poriadnu šarapatu. Čo robiť v prípade, že si zaujímavé zákusky v tradičnej podob...