Vyrába sa z rastliny, ktorú poznáte pod názvom Skorocel indický. Vo vašom jedálničku sa premení na bohatý zdroj vlákniny.

Balenie

500 g (vypredané)
  • Dočasne nedostupné

Vyrába sa z rastliny, ktorú poznáte pod názvom Skorocel indický. Vo vašom jedálničku sa premení na bohatý zdroj vlákniny.

Výživové údaje na 100 g

Energetická hodnota: 772 kJ / 192 kcal
Tuky: 0,5 g
z toho nasýtené mastné kyseliny: 0,06 g
Sacharidy: 3,0 g
z toho cukry: 0,24 g
Vláknina: 88 g
Bielkoviny: 1 g
Soľ: 0,12 mg

Zaradenie

Administratívne zaradenie: Superpotravina
Zloženie: mleté osemenie indického skorocelu 100 %
Krajina pôvodu: India
Balenie: Znovuuzatvárateľný PP obal alebo vákuovo balené v PP obale (počas prepravy môže dôjsť k rozvákuovaniu, ktoré nemá vplyv na kvalitu).
Skladovanie: Skladujte na tmavom, chladnom a suchom mieste.

Podobné produkty

Popis

GRIZLY Psyllium husk 500 g

100 % prírodná rozpustná vláknina zo šupiek semien indického skorocelu. Po zmiešaní s vodou vytvára gél, ktorý na seba viaže škodliviny a šetrne čistí tráviaci trakt. Podporuje správnu peristaltiku a je ideálnym pomocníkom pri nadúvaní, pocite ťažkosti aj pri redukcii hmotnosti. Označenie husk znamená, že ide o formu obsahujúcu iba vyčistené obaly semien indického skorocelu, nie celé mleté semená.

Psyllium husk odporúčame rozmiešať v 200 ml vody, džúsu, čaju alebo ovocnej šťavy, ihneď vypiť a následne zapiť ďalšími 250 až 300 ml vody. Ak sa vám však nechce psyllium piť, pokojne ho primiešajte do raňajkovej kaše, müsli alebo smoothie.

Zloženie

Výživové údaje na 100 g

Energetická hodnota: 772 kJ / 192 kcal
Tuky: 0,5 g
z toho nasýtené mastné kyseliny: 0,06 g
Sacharidy: 3,0 g
z toho cukry: 0,24 g
Vláknina: 88 g
Bielkoviny: 1 g
Soľ: 0,12 mg

Zaradenie

Administratívne zaradenie: Superpotravina
Zloženie: mleté osemenie indického skorocelu 100 %
Krajina pôvodu: India
Balenie: Znovuuzatvárateľný PP obal alebo vákuovo balené v PP obale (počas prepravy môže dôjsť k rozvákuovaniu, ktoré nemá vplyv na kvalitu).
Skladovanie: Skladujte na tmavom, chladnom a suchom mieste.

Články a recepty