Jablková štrúdľa ako od babičky: Recept, cesto aj pečenie krok za krokom
Vôňa pečenej štrúdle patrí k najkrajším spomienkam na detstvo. Jemné cesto, šťavnaté jablká, chrumkavé orechy a škorica, ktorá prevo...
Bezlepková múka 100% vyrobená z ryže a vhodná ako k zahusteniu polievok tak i pre domáce pečenie.
Bezlepková múka 100% vyrobená z ryže a vhodná ako k zahusteniu polievok tak i pre domáce pečenie.
Vlastnosti a výhody: Ryža je prirodzene bezlepková a zvyšuje objem a pojivosť bezlepkových zmesí.
Použitie: Ryžová múka má zo všetkých bezlepkových múk najširšie využitie vďaka veľmi neutrálnej chuti i vôňu. Hodí sa na prípravu bezlepkových pokrmov alebo ako náhrada časti pšeničnej múky pri kuchynských úpravách bežných pokrmov. S ryžovou múkou zahustíte polievku či omáčku, môžete ju použiť na pečenie sladkého i slaného pečiva, na prípravu palaciniek, múčnikov a kašou. Ideálne použitie je na sladké nepečené dezerty.
Zaujímavé recepty a nápady na pečenie tiež nájdete v našom magazíne.
Vôňa pečenej štrúdle patrí k najkrajším spomienkam na detstvo. Jemné cesto, šťavnaté jablká, chrumkavé orechy a škorica, ktorá prevo...
Bezlepkové múky, zdravé pečenie aj klasika. Mandľová, kokosová, ovsená, pohánková alebo čiroková? To by aj medveď chvíľu rozmýšľal. ...