GRIZLY Tekvicové semienko lúpané, 1000 g
Tekvicové semienko lúpané poteší v letnom šaláte. Tekvica je stráviteľnejšia pri namáčaní.
Balenie
Tekvicové semienko lúpané poteší v letnom šaláte. Tekvica je stráviteľnejšia pri namáčaní.
| 
 Výživové údaje na 100 g  | |
|---|---|
| 
 Energetická hodnota:  | 
 2 349 kJ / 567 kcal  | 
| 
 Tuky:  | 
 44,5 g  | 
| 
 z toho nasýtené mastné kyseliny:  | 
 8,4 g  | 
| 
 Sacharidy:  | 
 6 g  | 
| 
 z toho cukry:  | 
 1 g  | 
| 
 Vláknina:  | 
 8,8 g  | 
| 
 Bielkoviny:  | 
 40,2 g  | 
| 
 Soľ:  | 
 0 g  | 
Podobné produkty
Popis
GRIZLY Tekvicové semienko lúpané 1000 g
Tekvicové semienka sa obzvlášť odporúčajú jesť pred spaním, nielen že Vás zasýtia ale dodajú telu aj minerály a zdravé tuky.
Ako konzumovať tekvicové semienko? Tekvicové semienko je možné konzumovať len tak neupražené a naturálne. Ak by ste chceli zvýšiť jeho výživnú hodnotu, je dobré ho namočiť na niekoľko hodín do vody (deální doba je 8 hodín). Vďaka namočení budú semienka lepšie stráviteľné a chutnejšie. Môžete ho dokonca aj nechať vyklíčiť.
- Administratívne zaradenie: Olejnaté semená
 - Zloženie: Tekvicové semienko lúpané 100 %
 - Krajina pôvodu: Rakúsko
 - Skladovanie: Skladujte na tmavom a suchom mieste pri izbovej teplote.
 
Zloženie
| 
 Výživové údaje na 100 g  | |
|---|---|
| 
 Energetická hodnota:  | 
 2 349 kJ / 567 kcal  | 
| 
 Tuky:  | 
 44,5 g  | 
| 
 z toho nasýtené mastné kyseliny:  | 
 8,4 g  | 
| 
 Sacharidy:  | 
 6 g  | 
| 
 z toho cukry:  | 
 1 g  | 
| 
 Vláknina:  | 
 8,8 g  | 
| 
 Bielkoviny:  | 
 40,2 g  | 
| 
 Soľ:  | 
 0 g  | 
                    
                        
 
                                    
 
                                    
 
                                    
 
                                    
 
                                    
 
                                    
 
                                    
 
                                    
 
                                    
 
                                    
 
                                    
 
                                    
    