Skladom
5. 5. Môže byť u vás
Dočasne nedostupné
Doprava od 1,99 €
Prekvapia vás intenzívnou, jemne slanou chuťou, chrumkavosťou a prirodzene otvorenou škrupinou.
Podobné produkty
Popis
GRIZLY Pražené solené pistácie Jumbo 1000 g
Jemne solené pistácie si zamilujete na prvé ochutnanie. Ponúkame vám odrodu s názvom Kalleh Ghouchi, ktorá je známa aj pod názvom Jumbo. Pochádza z USA a jej typickým znakom sú väčšie jadrá oblého tvaru.
Lúpanie pistácií býva niekedy zábavná a oddychová činnosť, ak sa však neřadíte medzi jej fanúšikov, máme pre vás riešenie s názvom lúpané pistácie. Do tých sa môžete pustiť rovno, aniž by ste sa trápiť so škrupinkou. A pretože pistácie sú orechy mnohých podôb, nájdete u nás aj pistácie natural, jemný 100% pistáciový krém alebo pistáciovú múku.
Prečo chcieť pražené solené pistácie?
Prekvapí vás intenzívnou, jemne slanou chuťou, chrumkavosťou a prirodzene otvorenou škrupinkou. Môžeme zaručiť až 48% podiel jadier.
- jemná slaná chuť
- majú väčšie jadrá oblého tvaru
- skvelé v kombinácii s ovocím a zeleninou


Akým spôsobom využiť pražené pistácie?
Fantázii sa medze nekladú! Najlepšie sú pistácie samozrejme len tak na chuť, prípadne ako chutná desiata.
Vylúpané a nasekané pistácie však nájdu široké využitie v teplej aj studenej kuchyni. Posypte nimi napríklad ovocný šalát, talianske risotto alebo cestoviny.
Ak máte chuť skôr na sladké, určite vyskúšajte rýchlu desiatu v podobe sušených marhúľ s mascarpone a pistáciami.

pistácie pražené solené
výživové údaje na 100 g
energetická hodnota 608 kcal
bielkoviny 20 g
vláknina 10,3 g

kešu natural ww320 premium
výživové údaje na 100 g
energetická hodnota 566 kcal
bielkoviny 18,3 g
vláknina vo 100 g 3,3 g

mandle natural nelúpané
výživové údaje na 100 g
energetická hodnota 609 kcal
bielkoviny 19,1 g
vláknina 8,4 g
Zloženie
Výživové údaje na 100 g
Energetická hodnota: | 2450 kJ / 572 kcal |
Tuky: | 45,8 g |
z toho nasýtených nastných kyselin: | 5,6 g |
Sacharidy: | 28,3 g |
z toho cukry: | 7,7 g |
Vláknina: | 10,3 g |
Bielkoviny: | 21,1 g |
Soľ: | 2,5 g |