Ingrediencie
- 200 g obľúbených cestovín
- 150 g cherry paradajok
- 2 zrelé avokáda
- 150 g údeného lososa
- 60 g parmezánu
- 40 ml olivového oleja
- 50 g kešu orieškov
- hrsť čerstvej bazalky
- 2 lyžičky šťavy z limetky
- 2 menšie strúčiky cesnaku
- 2 lyžice slnečnicových semienok
- 1 polievková lyžica balsamica
- soľ a korenie
Postup
- Roztlačte avokádo a zmiešajte ho so šťavou z limetky, olivovým olejom, kešu, bazalkou a nastrúhaným cesnakom a parmezánom. Osoľte a okoreňte podľa chuti.
- Uvarte cestoviny a zmiešajte ich s pripravenou zmesou. Pridajte kúsky natrhaného údeného lososa a nakrájané cherry paradajky.
- Dozdobte rukolou a slnečnicovými semienkami.