Príprava:
V mise zmiešajte mascarpone, mandľovú múku, kakao, erytritol, vanilkový struk ( je treba pozdĺžne rozrezať ideálne tupou stranou noža), potom vybrať semienka. Vytvarujte cesto, z ktorého modelujte guličky, ktoré obaľujte v kokose alebo horkom kakau. Môžete vkladať do malých papierových košíčkov. Nechajte odležať na chladnom mieste, pokiaľ ich však ochutnáte, nestačí ani vychladnúť. Zmizne určite, než poviete Grizly :-)
Vianočnú náladu vám umocnia, keď si pustíte napríklad české koledy a vianočné pesničky.
Recept vytvorila:
Marcela PíchalováProduktová špecialistka v GRIZLY.sk, ktorú baví variť a kombinovať zahraničné chute s českou klasikou. Rada experimentuje s orieškami alebo semienkami a často varí a pečie bez lepku na rôzne spôsoby.