A ideme na to:
Vajcia vyšľahajte s cukrom do peny a potom pridajte zmäknuté maslo, kakao, kypriaci prášok a obe múky. Vypracujte cesto, neľakajte sa, že je lepivejšie, to je v poriadku, ale aj tak by konzistencia mala umožniť s ním ďalej pracovať.
Do misky alebo taniera preosejte trochu práškového cukru. Z cesta vytvarujte guličky veľkosti vlašského orieška a obaľte ich v práškovom cukre po celom obvode. Preneste na plech vyložený papierom na pečenie. Nechajte si však dostatočné rozostupy, sušienky nadobudnú na objeme.
Pečte na 180 ° C cca 10 minút. Dajte však na skúsenosť s vlastnou rúrou a čas tomu prispôsobte. Sušienky by mali počas pečenia po celom obvode popraskať, ale vnútri by nemali byť presušené. Patrí medzi tie skôr mäkšie. Z plechu ich neskladajte horúce, nechajte ich najskôr vychladnúť, uchovajú si tak tvar. Skladujte v dóze uzatvorenej vekom, vydrží takto aj niekoľko dní.