Namočte kešu na štyri hodiny do vody.
Mandle, vlašské orechy a datle rozmixujte v mixéri na cesto. Vytvorte valček, rozkrájajte na 12 rovnako veľkých kúskov, vyvaľkajte guličky a tie vtlačte na dno formičiek na muffiny (zo silikónových pôjdu potom dobre vybrať, kovové formičky je dobré vyložiť potravinovou fóliou).
Kakaovú hmotu rozpustite vo vodnom kúpeli (ideálne max. Do teploty 48 ° C). Vlejte do mixéra spolu s kokosovým mliekom, pridajte nastrúhanú surovú cuketu, oslaďte sirupom (3-4 lyžice), chuť čokolády podporte štipkou soli a dohladka rozmixujte.
Čokoládovú náplň nalejte na cesto vo formičkách, až po okraj. Dajte stuhnúť do chladničky na cca 3-4 hodiny.
Kešu zlejte, vsypte do nádoby na mixovanie, pridajte 2-3 hrsti malín, doslaďte zvyškom sirupu (1-2 lyžice), prilejte citrónovú šťavu a rozmixujte do hladkého krému.
Vychladené košíčky zdobte malinovým kešu krémom pomocou cukrárskych vrecúšok, malinami a drvenými kakaovými bôbmi, prípadne trochou malinového agáve.
Recept vytvorila spoločnosť Countrylife