Vyskúšajte recept na slané špenátové palacinky. Nielenže sú zdravé, ale aj veľmi chutné, sýte a plné živín! Stačiť vám bude pár základných ingrediencií a ich príprava zaberie sotva pár minút.
Grizly tip: Pripravte si tieto špenátové palacinky na Zelený štvrtok!
Postup:
- Najprv si v pripravenej mise zmiešame špenát, hladkú špaldovú múku, mlieko a trošku soli. Všetko dôkladne rozmixujeme.
- Potom na lyžičke ghí urobíme palacinky. Z pripraveného množstva ich vyjde cca 5.
- Medzitým si zmiešame gervais, kyslú smotanu, nátierkové maslo a pretlačený cesnak. Zamiešame, osolíme a okoreníme.
- Krém podávame s palacinkami.
Naše ghíčko je vyrábané z českého masla. Má dokonalú maslovú vôňu a je bez laktózy.
Grizly praje dobrú chuť!