GRIZLY

Mandle a andaliman by Palo Sekerka 200 g

9,91 €s DPH

49,53 € / kg

Dočasne nedostupné

Neobvyklé spojenie chutí a výnimočný gurmánsky zážitok. Presne tak by sa dala charakterizovať rada orechových krémov by Palo Sekerka, do ktorej patrí aj jemný mandľový krém s lyofilizovanými čučoriedkami, prachom z lyofilizovaných malín, bielou čokoládou a exotickým andalimanským korením.

Popis

GRIZLY Mandle a andaliman od Palo Sekerka 200 g

Vydajte sa v ústrety nezvyčajným chuťovým kombináciám! Vydajte sa v ústrety radu orechových krémov by Palo Sekerka, do ktorého patrí aj jemný arašidový krém s kúskami slaného karamelu, škoricou a miso pastou.

Palo Sekerka je špičkový slovenský kuchár, ktorý varil v parížskej michelinskej reštaurácii. Po návrate domov na Slovensko sa pustil do nových výziev – napríklad do vedenia netradičných kurzov varenia alebo do tvorby neobyčajných receptúr pre orechové krémy. A pretože v Grizly čas od času radi robíme veci trošku inak, spoločne s Palom sme sa pustili do práce a výsledkom je výnimočný rad orechových krémov by Palo Sekerka. Postupne z neho môžete ochutnať hneď tri dokonale chutné orechové krémy.

Jedným z nich je jemný krém z pražených mandlí, ochutený mrazom sušenými čučoriedkami, prachom z lyofilizovaných malín, bielou čokoládou, a hlavne exotickým andalimanským korením, ktoré pochádza z okolia sopečného jazera Toba v Indonézii. Čím je špecifické? Predovšetkým svojou vôňou! Každému môže pripomínať niečo iné, pre Pala sú to hlavne čučoriedky s korením a mix citrusov s lesným ovocím. Práve odtiaľ pramení inšpirácia pre kombináciu andalimanu s bielou čokoládou, malinovým prachom a mrazom sušenými čučoriedkami. Sladkosť čokolády dokonale vyvažuje kyslosť a vôňa citrusov. Nič naplat, toto jednoducho musíte skúsiť na vlastnej koži. Ako vraví jedno staré múdro, chuť nemožno opísať, tá sa musí zažiť. Tak smelo do toho.

Recept s kešu
Kešu rastie

Prečo chcieť GRIZLY mandľový krém s andalimanským korením?

  • súčasť chuťovo výnimočného radu orechových krémov by Palo Sekerka
  • vyladená receptúra pražených mandlí, lyofilizovaných čučoriedok, malín a andalimanského korenia
  • skvelý len tak na chuť, prípadne ako jedlý darček pre vašich blízkych

GRIZLY by Palo Sekerka

Hlavnou myšlienkou tejto výnimočnej rady orechových krémov je výzva. Výzva priniesť nové, neotrelé chute do už tak skvelo chutnajúcich krémov. Rovnako ako my v Grizly si Palo myslí, že chuť je v jedle to najdôležitejšie. A práve preto vám spoločne s Palom prinášame tri jedinečné orechové krémy a dúfame, že sa vám ich neobvyklými príchuťami trafíme do gusta. Každý krém má v sebe totiž korenie, ktoré ho robí špecifickým. Či už ide o andaliman z Indonézie, korenie Tellicherry z Indie, miso pastu alebo vietnamskú škoricu.

Recept s kešu

Zloženie

Výživové údaje na 100 g
Energetická hodnota: 2398 kJ / 573 kcal
Tuky: 43,6 g
z toho nasýtené mastné kyseliny: 12,6 g
Sacharidy: 36 g
z toho cukry: 27,2 g
Vláknina: 4,6 g
Bielkoviny: 13,4 g
Soľ: 0,15 g