POSTUP:
- Najprv si do pripravenej nádoby vylejeme kokosové mlieko – jeho tuhú aj tekutú časť. Potom šľaháme zhruba minútu, dokým sa obe časti nespoja.
- Pridáme chia semienka a čakankový sirup a všetko spolu zamiešame.
- Rozdelíme do pripravených pohárov a necháme aspoň 2 hodiny v chladničke.
- Nakoniec pridáme ovocie a kúsky kokosu.
GRIZLY TIP 👉 Na ozdobenie môžete okrem klasických kokosových plátkov použiť aj ochutené kokosové chipsy! Pudingu dodajú príjemný kakaový alebo slano-karamelový nádych, podľa toho, na akú príchuť dostanete chuť. Nič tiež nepokazíte, keď čerstvé ovocie doplníte o to sušené mrazom. Napríklad také lyo jahody alebo maliny sú skvelou voľbou.
Dobrú chuť!