POSTUP:
- Najprv zmiešame suché ingrediencie. Mandľovú múku, pistáciovú múku a kokosový cukor. Všetko jemne premiešame lyžicou a potom pridáme kondenzované kokosové mlieko a pistáciový krém.
- Všetko dôkladne premiešame v kuchynskom robotovi alebo ručne lyžicou, prípadne vareškou na mierne lepivú zmes.
- Zo zmesi tvarujeme 15g guličky a vložíme ich do chladničky.
- Medzitým si rozmixujeme lyofilizované ovocie a roztopíme bielu čokoládu.
- Guličky vyberieme z chladničky, obalíme ich v bielej čokoláde a posypeme ich buď strúhaným kokosom, alebo prachom z lyofilizovaného ovocia.
- Po príprave necháme všetko dôkladne vychladnúť.
GRIZLY TIP 👉 Okrem tradičných kúskov mrazom sušeného ovocia, ktoré si následne môžete rozdrviť na prach, u nás nájdete aj lyofilizované ovocie vo forme prachu a kúskov. Napríklad také jahody, slivky alebo červený ríbezle budú s chuťou pistáciových guličiek výborne ladiť.
Prajeme dobrú chuť!