POSTUP:
- Najprv zmiešame suché ingrediencie. Mandľovú múku, pistáciovú múku a kokosový cukor. Všetko jemne premiešame lyžicou a potom pridáme kondenzované kokosové mlieko a pistáciový krém.
 - Všetko dôkladne premiešame v kuchynskom robotovi alebo ručne lyžicou, prípadne vareškou na mierne lepivú zmes.
 - Zo zmesi tvarujeme 15g guličky a vložíme ich do chladničky.
 - Medzitým si rozmixujeme lyofilizované ovocie a roztopíme bielu čokoládu.
 - Guličky vyberieme z chladničky, obalíme ich v bielej čokoláde a posypeme ich buď strúhaným kokosom, alebo prachom z lyofilizovaného ovocia.
 - Po príprave necháme všetko dôkladne vychladnúť.
 
     
GRIZLY TIP 👉 Okrem tradičných kúskov mrazom sušeného ovocia, ktoré si následne môžete rozdrviť na prach, u nás nájdete aj lyofilizované ovocie vo forme prachu a kúskov. Napríklad také jahody, slivky alebo červený ríbezle budú s chuťou pistáciových guličiek výborne ladiť.
      
   
Prajeme dobrú chuť!



.jpg&fd=dynamic235|190|0|White&pa=2)


    