GRIZLY Čiroková múka 500 g
GRIZLY Čiroková múka je zdravou a bezlepkovou alternatívou klasickej múky. Vďaka jej neutrálnej chuti ju môžete využiť ako na slané, tak aj na sladké pečenie.
Packeta | 2,89 € |
---|---|
SPS Parcelshop | 2,89 € |
Slovenská pošta - Výdajné miesto | 2,49 € |
GLS - výdajné miesto | 2,99 € |
Doručenie kuriérom SPS | 4,19 € |
Slovenská pošta - Kuriér na adresu | 3,69 € |
Packeta - doručenie na adresu | 3,69 € |
GLS - doručenie na adresu | 3,59 € |
GLS - doručenie na adresu | 3,99 € |
Individuálna doprava | 49,99 € |
Dobierka | 0.99 - 1,99 € |
pre verných zákazníkov
GRIZLY Čiroková múka 500 g
Vlastnosti a výhody: Čirok je obilnina pestovaná od pradávna. Je prirodzene bezlepkový a je bohatým zdrojom bielkovín, vlákniny, minerálnych látok (horčík, železo, draslík, mangán, selén, zinok) a tiež vitamínov skupiny B. V cirokovej múke zostávajú zachované aj antioxidanty.
Použitie: Čiroková múka má vďaka svojej neutrálnej chuti široké využitie. Môžeme ju použiť na slané aj sladké pečenie alebo na pečenie chleba a pečiva. Čirokovej múky odporúčame použiť 30% z celkového obsahu múky.
Zaujímavé recepty a nápady na pečenie tiež nájdete v našom magazíne.
- Administratívne zaradenie: Mlynské obilné výrobky - múka.
- Zloženie: Čirok 100%.
- Krajina pôvodu: Mimo Eu, vyrobené v ČR.
- Skladovanie: Skladujte na temnom, chladnom a suchom mieste.
Výživové údaje na 100 g | |
---|---|
Energetická hodnota: | 1 446 kJ / 342 kcal |
Tuky: | 3,2 g |
z toho nasýtené mastné kyseliny: | 0,5 g |
Sacharidy: | 64,2 g |
z toho cukry: | <0,5 g |
Vláknina: | 9,5 g |
Bielkoviny: | 8,9 g |
soľ: | <0,01 g |
- CALBUCO, s.r.o. Varšavská 715/36, Praha,
- IČO: 04084357
- DIČ: CZ04084357
Správnosť a aktuálnosť informácií o výrobkoch venujeme najvyššiu starostlivosť. Predpisy a nariadenia pre výrobu potravín sú však neustále aktualizované, a tak môže dôjsť k zmenám v uvádzanom zložení potravín, obsahu živín, alergénov či dietetických informáciách. Pred použitím výrobku odporúčame prečítať etiketu.
Mouka je bohužel hruběji mletá, než jsem zvyklá. Když ji přidám do standardních moučníků nebo sušenek, tak je díky tomu cítit. Taky mění strukturu těsta podobně, jako bych tam nasypala krupici.