LABETA Želírovací cukor trstinový 250 g
Želírovací prípravok bez bieleho cukru, s ktorým zavaríte až 1 kg ovocia. Ideálne pre veľa sladké ovocie.
Packeta | 2,89 € |
---|---|
SPS Parcelshop | 2,89 € |
Slovenská pošta - Výdajné miesto | 2,49 € |
GLS - výdajné miesto | 2,99 € |
Doručenie kuriérom SPS | 4,19 € |
Slovenská pošta - Kuriér na adresu | 3,69 € |
Packeta - doručenie na adresu | 3,69 € |
GLS - doručenie na adresu | 3,59 € |
GLS - doručenie na adresu | 3,99 € |
Individuálna doprava | 49,99 € |
Dobierka | 0.99 - 1,99 € |
pre verných zákazníkov
LABETA Želírovací cukor trstinový 250 g
Stačí pridať už len ovocie a podľa chuti kyselinu citrónovú. Cukor vystačí cca na 1 kg ovocia a je ideálny na veľa sladké ovocie.
Ľahko si pripravíte lahodné domáce marmelády a džemy.
Zloženie: cukor trstinový, želírovacie látky 2,7% (guma guar, xanthan, pektíny, karubín, guma tara), konzervant: sorban draselný, antioxidant: kyselina askorbová, kyselina: kyselina citrónová, extrakt z oregana
Návod na prípravu: Očistené a vykôstkované ovocie (900-1000 g) pomelieme alebo prelisujeme. Ak chceme vyrobiť tuhšiu marmeládu alebo ak máme veľa šťavnaté ovocie ako sú čerešne, višne, maliny, použijeme iba 800-900 g ovocia. Do pripraveného ovocia vsypeme obsah vrecka a dobre premiešame. Za stáleho miešania privedieme do varu a varíme 3-5 minút. Dochutíme kyselinou citrónovou, môžeme pridať ešte cukor. Odoberieme prípadnú penu a horúcou marmeládu opatrne nalejeme do pohárov, zaviečkujeme, otočíme na cca 5 minút dnom hore.
Vyuzivam hlavne na vareni povidel u kterych je zadouci vyraznejsi chut. Vyborne vysledky. Ma vyraznejsi chut nez bily ci ovocny cukr. Vyborne se s nim pracuje, dobre se rozmichava, neprichytava se.