Spríjemnite si leto niečím dobrým! Svieža bublanina alebo čokoládové brownies potešia malých aj veľkých maškrtníkov. Fantázii sa však medze nekladú, vyskúšajte naše nové múky, sirupy a krémy a upečte niečo nové.
Krémy a marmelády
Orechové krémy a džemy sú skvelým pomocníkom v kuchyni, najmä pri pečení, pretože dodajú pečivu bohatú chuť a krémovú štruktúru. Navyše sú skvelým zdrojom zdravých tukov, bielkovín a vitamínov, ktoré dodajú pečeným dobrotám nielen chuť, ale aj výživovú hodnotu.
Múky a zmesi na pečenie
Základom pečenia je múka alebo kvalitná zmes na pečenie! A že jej máme na Grizle naozaj veľký výber. Nájdete u nás múky bezlepkové zmesi, ako aj klasické a celozrnné múky, bezlepkové a bio múky.
GRIZLY Múka špaldová celozrnná 2000 g
Špaldová múka má jemnú orieškovú chuť a vôňu a krémovú farbu.
Voňavá tekvicová bábovka
Naša voňavá dyňová bábovka je jednoducho stelesnením jesene. Perníkové korenie a škorica poteší vaše zmysly a prevonia celú domácnosť už pri pečení. Potom stačí len pripraviť hrnček s čajom a schúliť sa pod deku s knihou a kúskom tejto dokonalej dobroty. Tak s chuťou do toho!
Čokoláda
Kvalitná čokoláda je pre väčšinu dezertov nevyhnutnosťou. Maškrtíte najradšej bielu, horkú alebo belgickú? Máme ich všetky! Už sa tešíte, keď ochutnáte?
Sladidlá
Oslaďte si tento rok pečené i nepečené múčniky zdravšou alternatívou cukru. Vyskúšajte napríklad náš čakankový sirup.
Na ozdobu
Ozdobte zdravo pečené aj nepečené dobroty! Ovocie zase pridá na sladkosti a kokosom dochutíte nejeden múčnik.
Korenie
Štipka korenia dokáže zázraky. A čo potom to najkvalitnejšie, ktoré skvele dochutí nielen jedlo, ale spoľahlivo vám prevonia celú kuchyňu a vykúzli pravú atmosféru.
Oleje
Vyskúšajte pri pečení zase nové alternatívy. Napríklad ghíčko českej výroby alebo oleje tej najvyššej kvality.
Bezlepkové pečenie
U nás si pochutnajú všetci. S našimi bezlepkovými zmesami vám kryjeme chrbát.
Oriešky
Orechy sú skvelou prísadou do pečiva, pretože mu dodávajú príjemnú chrumkavosť a bohatú chuť. Ich vysoký obsah zdravých tukov a bielkovín zvyšuje výživovú hodnotu sladkostí. Okrem toho môžu slúžiť ako krásna dekorácia, ktorá dodá pečivu nielen atraktívny vzhľad, ale aj zaujímavú štruktúru.