Topnatur Probio kaša jahoda a biela čokoláda 60 g
Probio kaša vo sviežej príchuti jahôd a bielej belgickej čokolády. Plná vlákniny, vitamínov a minerálov a bez obsahu lepku.
Packeta | 2,89 € |
---|---|
SPS Parcelshop | 2,89 € |
Slovenská pošta - Výdajné miesto | 2,49 € |
GLS - výdajné miesto | 2,99 € |
Doručenie kuriérom SPS | 4,19 € |
Slovenská pošta - Kuriér na adresu | 3,69 € |
Packeta - doručenie na adresu | 3,69 € |
GLS - doručenie na adresu | 3,59 € |
GLS - doručenie na adresu | 3,99 € |
Individuálna doprava | 49,99 € |
Dobierka | 0.99 - 1,99 € |
pre verných zákazníkov
Topnatur Probio kaša jahoda a biela čokoláda 60 g
Kto by nemiloval jahody v bielej čokoláde, presne tak chutí táto kaša z radu Probio kaší.
- Kaša neobsahuje lepok.
- Probio kaše sú jedinečné prídavkom probiotických kmeňov.
- Ďalej obsahujú inulín, prebiotickú vlákninu, ktorá je veľmi dôležitá ako živný substrát pre rast probiotických kultúr obsiahnutých v kaši.
- Probio kaše obsahujú aj vitamíny a minerály - A, B1, B6, B12, C, D3, vápnik, horčík, fosfor, selén, železo, niacín a kyselinu panthothenovú.
- Raňajky s dobou prípravy iba 3 minúty po zaliatí horúcou vodou do 80 °C.
Príprava: Obsah vrecka zalejte 150 ml horúcej vody alebo mlieka (max. 80 °C) a dobre premiešajte. Po uplynutí 3 – 5 min. je kaša pripravená na konzumáciu.
Zloženie: Instantná ryžová múka 37%, kokosový tuk, sušený glukózový sirup, inulín 6,4% ( rozpusná vláknina), natívny kukuričný škrob, biela belgická čokoláda 5% (cukor, kakaové maslo, sušené mlieko plnotu : slnečnicový lecitín, prírodná vanilková aróma), lyofilizované jahody 4,3 %, trstinový cukor, vitamínový a minerálny premix, soľ, probiotická kultúra (množstvo 2 miliardy na 1 porciu), emulgátor: E472e (rastlinný pôvod), stabilizátor: látka: E551.
Skladovanie: Skladujte v temnom, chladnom a suchom mieste.
Výživové údaje na 100 g | |
---|---|
Energetická hodnota: | 1 790 kJ / 427 kcal |
Tuky: | 18 g |
z toho nasýtené mastné kyseliny: | 16 g |
Sacharidy: | 59 g |
z toho cukry: | 12 g |
Bielkoviny: | 3,8 g |
Soľ: | 0,83 g |