Zavřít

Jizerka Prirodzene bezlepková zmes 1000 g

Vhodná na pečenie a prípravu sladkého či slaného pečiva. Pre celiakov veľmi odporúčam!

Bez lepku
Bez přidaného cukru
Bez palmového oleje
Výrobca: Jizerka
Pôvodná cena 3,90 €
Vaša cena s DPH 3,50 €
Na sklade
Může u vás být 8. common.months.second.june
Doprava od 2,99 € (Zásielkovňa)
Zásielkovňa (Platba kartou on-line) 2,99 €
Zásielkovňa (Platba vopred) 2,99 €
Zásielkovňa (dobierka) 3,98 €
Kuriér IN-Time (Platba kartou on-line) 4,99 €
Kuriér IN-Time (Platba vopred) 4,99 €
Kuriér IN-Time (dobierka) 5,98 €
Slovenská pošta Kuriér na adresu (Platba kartou on-line) 3,99 €
Slovenská pošta Kuriér na adresu (Platba vopred) 3,99 €
Slovenská pošta Kuriér na adresu (dobierka) 4,98 €
1-9 Ks
3,50 €
za kus
10-19 Ks
3,14 €
za kus
od 20 Ks
3,03 €
za kus

Jizerka Prirodzene bezlepková zmes 1000 g

Expirácie minimálne 9 mesiacov.

Univerzálny bezlepková zmes vhodná na prípravu slaného aj sladkého pečiva v domácej pekárni aj v rúre na pečenie. Neobsahuje alergény: vajcia, sóju, mlieko.

Používam túto múku zhruba 5 rokov a nekupujem inú. Zvykol som si na ňu a používam ju na pečenie a ďalšiu prípravu. Torty či iné buchty sú úplne vynikajúce na nerozoznanie od normálnej múky.

Zloženie: kukuričný škrob, zemiakový škrob, modifikovaný škrob kukuričný E1442, lupinová múka, modifikovaný škrob maniokový E1442, dextróza, zahusťovadlo guma guar, emulgátor sójový lecitín, kyselina: askorbová a citrónová.

100 g výrobku priemerne obsahuje 1527 kJ (365 kcal), bielkoviny 3,7 g, sacharidy 81,2 g, tuk 2,3 g.

Môže obsahovať stopy sezamu.

Uživateľské recenzie

8. 5. 2020 12:37
Výborná zmes na akékoľvek bezlepkové pečenie.
Zobraziť celú recenziu

20. 3. 2020 08:28
najlepšia bezlepková zmes
Zobraziť celú recenziu

27. 4. 2020 14:22
Poznám z predchádzajúcich nákupov, múka je dobrá.
Zobraziť celú recenziu

12. 3. 2020 11:14
Výborná cena a zakazníci si ju chvália.
Zobraziť celú recenziu
Recepty
Bez lepku
Bez éček
Bez palmového oleje

Medvedie labky

A ideme na to: Spracujeme si všetky suroviny, ktoré sme si na labky pripravili a spojíme ich v cesto, ktoré necháme na chvíľu odležať v chlade.…

Čítať viac
© 2014–2020 GRIZLY.cz - všetky práva vyhradené
Vytvorilo FEO