Iswari Kakaové bôby v kokosovom cukre BIO 100 g

Maškrtenie, ktoré chutí ako deťom aj dospelým. Odporúčame ako doplnok pri pečení miesto čokolády, získate zaujímavú chuť a všetky nutričné ​​benefity.

Bio
Vegan
Bez lepku
Bez éček
Bez palmového oleje
Výrobca: Iswari
Pôvodná cena 5,87 €
Vaša cena s DPH 4,19 €
Grizlici pred Vami už všetko zjedli
Dočasne nedostupné
Doprava od 2,99 € (Zásielkovňa)
Zásielkovňa (Platba kartou on-line) 2,99 €
Zásielkovňa (Platba vopred) 2,99 €
Zásielkovňa (dobierka) 3,98 €
Kuriér IN-Time (Platba kartou on-line) 4,99 €
Kuriér IN-Time (Platba vopred) 4,99 €
Kuriér IN-Time (dobierka) 5,98 €
Slovenská pošta Kuriér na adresu (Platba kartou on-line) 3,99 €
Slovenská pošta Kuriér na adresu (Platba vopred) 3,99 €
Slovenská pošta Kuriér na adresu (dobierka) 4,98 €

Produkt čoskoro naskladníme. Môžeme vám o tom zaslať upozornenia.

Iswari Kakaové bôby v kokosovom cukre BIO 100 g

Drvené nepražené kakaové bôby obalené v kokosovom cukru sú výnimočnou lahôdkou, ktorá kombinuje jemnú horkosť kakaa najkvalitnejšej odrody Criollo s karamelovou sladkosťou kokosového cukru, ktorý je získavaný z kvetov kokosových paliem. Kakao je jednou z najvýživnejších plodín na svete vďaka obsahu minerálov, enzýmov a antioxidačné kapacite. Kokosový cukor je nerafinované sladidlo s veľmi nízkym glykemickým indexom 35. Vďaka tejto kombinácii si môžete dovoliť túto mimoriadnu pochutinu bez výčitiek svedomia voči Vášmu telu. Pozor: produkt spôsobuje ťažkú ​​chuťovú závislosť :-)!

  • Obsahuje enzýmy dobrej nálady
  • Mimoriadne hodnoty antioxidantov
  • Obsahuje najmä horčík, draslík, železo, mangán a zinok
  • Mimoriadne lahodné, návyková chuť!

Kakao dokáže navodiť dobrú náladu, pocity šťastia a spokojnosti, ľahké afrodiziakum. Navyše skrýva MAO inhibítory (Monoamin Oxidase Inhibítory), ktoré spomaľujú odbúravanie andamidov a ďalších neurotransmiterov, zaisťujúc tým ich zotrvania v krvnom obehu, a tak umožňujú dlhšie trvanie príjemnej nálady. Kakao je najbohatšou plodinou na antioxidanty, ktoré nás chránia pred pôsobením voľných radikálov (vznikajúcich v znečistenom prostredí, nekvalitné strave, prirodzenú rádioaktivitou, a pod.). Ich množstvo je klasifikované tzv. ORAC jednotkami - kakao ich obsahuje viac ako 500 (napr. U nás na antioxidanty bohaté čučoriedky obsahujú cca 50 ORAC). V kakau sú zastúpené v podobe polyfenolov, katechínov a epikatechín. Kokosový cukor je mimoriadny tým, že patrí medzi skutočné delikatesy a súčasne nášmu telu prospieva. Je získavaný v Indonézii ručným zberom nektáru z kvetov kokosových paliem. Nektár je potom spracovávaný v miestnych dedinách domorodcov a získané kryštáliky sú výnimočnou pochutinou s jemne karamelovou príchuťou.

Nízky glykemický index 35 ho robí vhodným sladidlom pre mierne diabetikov a tiež pre tých, ktorí uprednostňujú sladidlá, ktoré nezaťažujú pankreas. Ďalej obsahuje vysoké množstvo minerálov, ako horčík, draslík, zinok a železo. Je tiež bohatý na vitamíny sk. B.

Je považovaný za sladidlo, ktoré najmenej zaťažuje životné prostredie a je tak ideálny pre udržateľný rozvoj ekonomík tretieho sveta. Kokosový cukor nie je rafinovaný!

Zloženie: 92% bio kakaové bôby, 8% bio kokosový cukor

Bohužiaľ od 14. 12. 2012 podľa nariadenia Európskej komisie č. 432/2012 nesmieme uvádzať vplyv potravín a väčšiny ich zložiek na ľudské zdravie - preto Vás prosíme, aby ste si vyhľadal vplyv látok obsiahnutých v kakau na ľudské zdravie sami z verejne dostupných zdrojov. Ďakujeme za pochopenie!

Pridajte do müsli, dezertov, jogurtov, ranných cereálií alebo maškrťte samotnej. Odporúčame konzumovať max. 20 g (4 malé lyžičky) denne kvôli veľmi vysokému množstvo minerálov.

 

Nutričné ​​hodnoty / 100 g
Energetická hodnota: 2053 kJ / 498 kcal
tuky: 37 g
z toho nasýtených: 23 g
sacharidy: 19 g
z toho cukry: 10 g
vláknina: 32 g
bielkoviny: 7,2 g
soľ: 0,1 g

Uživateľské recenzie

5. 9. 2020 21:57

9. 8. 2020 14:46

9. 8. 2020 14:46

21. 7. 2019 04:46
© 2014–2020 GRIZLY.cz - všetky práva vyhradené
Vytvorilo FEO