MANDĽOVÁ AKCIA je tu! Mandľové maslo s čokoládou a kokosom ZADARMO pri nákupe nad 99 €.
Semix Čokoládová torta bez lepku 430 g
Jednoduchý spôsob prípravy čokoládového bezlepkového dezertu.
SPS Parcelshop | 2,89 € |
---|---|
Slovenská pošta - Výdajné miesto | 2,49 € |
Zásielkovňa | 2,89 € |
GLS - výdajné miesto | 2,99 € |
Slovenská pošta - Kuriér na adresu | 3,69 € |
Zásielkovňa - doručenie na adresu | 3,69 € |
GLS - doručenie na adresu | 3,59 € |
GLS - doručenie na adresu | 3,99 € |
Doručenie kuriérom SPS | 3,69 € |
Individuálna doprava | 49,99 € |
Dobierka | 0.99 - 2 € |
pre verných zákazníkov
Semix Čokoládová torta bez lepku 430 g
Uchvaťte návštevu báječnou "Krtočkovou tortou" vašej vlastnej výroby. S touto zmesou to bude hračka. Krabica obsahuje dva balíčky - Zmes na korpus a Zmes na smotanovú náplň. Korpus je ľahký, výrazne čokoládový, náplň s čokoládovými kôstkami je ovonená banánovou arómou. Banán navyše aj fyzicky do torty pridáte, viď návod. Príprava je na krabici dore popísaná.
Návod na použitie: Na prípravu korpusu potrebujete: 4 vajcia (veľkosť M), 30 ml vody (5 polievkových lyžíc) a 40 ml oleja (6 polievkových lyžíc). Na prípravu náplne potrebujete: 3 banány, 100 ml vody a 500 ml vychladenej smotany na šľahanie. Príprava torty: Zmes na korpus, vajcia a vodu dáme do vyššej misky a šľaháme ručným šľahačom na najvyššom stupni 8 minút. Následne pridáme olej a krátko zašľaháme. Cesto vložíme do tukom vymastenej tortovej formy (s priemerom 26 cm) vysypanej ryžovou múkou (ak nie ste celiak, formu môžete vysypať bežnou múkou) a pečieme. Teplotu a dobu pečenia prispôsobíme podľa rúry (150 – 170 °C, 40 – 50 minút). Po upečení oddelíme okraj formy a necháme korpus vychladnúť. Po vychladnutí oddelíme dno formy a korpus položíme na tortový podnos. Pri korpuse ponecháme 1 cm široký vonkajší okraj a pomocou lyžičky ho začneme od stredu vydlabávať tak, aby od dna zostala cca 1-2 cm hrubá vrstva. Hmotu vydlabanú z korpusu nadrobíme do misky. Príprava náplne: Banány olúpeme, pozdĺžne rozkrojíme a plochou stranou kladieme na vydlabaný korpus. Smotanu na šľahanie vyšľaháme do tuhej konzistencie. Zmes na prípravu krému ušľaháme v miske s vodou a potom pridáme ušľahanú smotanu. Smotanový krém nanesieme na dno korpusu do tvaru kopčeka, ktorý posypeme rozdrobenou hmotou získanou vydlabaním korpusu. Potom necháme v chladničke cca 2 hodiny stuhnúť a podávame.
Zloženie: Cukor, ryžová múka, pšeničný škrob deproteinovaný, čokoládové kúsky 11 % (cukor, sušené plnotučné mlieko, kakaové maslo, kakaová hmota, sušená srvátka, emulgátor: sójový lecitín), zahusťovadlo (modifikovaný bram, 4 glukózový sirup, sójová múka, E472b, E477), kakaový prášok so zníženým obsahom tuku, kypriace látky (E500, E450), soľ obohatená jódom a arómou.
Môže obsahovať stopy vajec, suchých škrupinových plodov a sezamu.
Skladovanie: Skladujte v temnom, chladnom a suchom mieste.
Výživové údaje na 100 g | |
---|---|
Energetická hodnota: | 1 680 kJ / 402 kcal |
tuky: | 5,4 g |
z toho nasýtených: | 5,2 g |
sacharidy: | 83 g |
z toho cukry: | 51 g |
bielkoviny: | 3 g |
soľ: | 0,7 g |
Vše v naprostém pořádku doporučuji
Za těch 69,- stojí.